MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TURKISH CARGO'DAN ÇİN'E YARDIM
Türkiye'den
12 Şubat 2020 Çarşamba 22:43

TURKISH CARGO'DAN ÇİN'E YARDIM

Turkish Cargo, Çin ana karasına insani ve tıbbi yardım malzemesi taşıdı

Global hava kargo markası Turkish Cargo, Çin ana karasında koronavirüs kaynaklı yaşanan olağanüstü durum sebebiyle Guangzhou’ya (CAN) insani ve tıbbi yardım malzemesi ile medikal ekipman taşıdı.

Atatürk Havalimanı (ISL) ve Guangzhou Havaalanı (CAN) arasında, 102 ton kapasiteli Boeing 777F kargo uçağıyla icra edilen charter seferlerde; ilaç, tıbbi sınıf solunum maskesi, tek kullanımlık eldiven ve dezenfeksiyon şişesi başta olmak üzere birçok tıbbi malzeme taşındı.

İnsani yardım seferini düzenleyen uçağı, Guangdong Eyalet Vali Yardımcısı, Çin hükümet yetkilileri ve Türkiye Cumhuriyeti Guanco Başkonsolosu Mehmet Kurtuluş Aykan karşıladı.

Turkish Cargo, virüsün yaygınlaşmaya ve uçuşların iptal edilmeye başlandığı 1 Şubat tarihinden itibaren, çoğunluğu insani yardım malzemesi ve medikal malzemeden oluşan tonlarca kargoyu, Çin ana karasına ulaştırdı ve ulaştırmaya devam ediyor.

127 ülkeye hava kargo hizmeti sağlayan Turkish Cargo, küresel ölçekte yaşanan acil durumlarda, doğal afetlerde ve insani durumlarda; kritik lojistik ihtiyaçlarını desteklemeye devam edecek.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Onlar
 13 Şubat 2020 Perşembe 11:05
Onlar türklerin kafasini koparsin bizde yardim edelim onlara. Ne kadar salakiz!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule