MENÜ
İstanbul 12/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY-ICELANDAIR İŞBİRLİĞİ
Havacılık Haberleri
4 Haziran 2023 Pazar 15:14

THY-ICELANDAIR İŞBİRLİĞİ

Türk Hava Yolları, Icelandair ile ortak uçuş anlaşması imzaladı

Türk Hava Yolları, Icelandair ile imzaladığı ortak uçuş anlaşması ile yolcularına iyileştirilmiş bağlantı opsiyonları sağlamayı ve uçuş destinasyon sayılarını arttırmayı hedefliyor.

Kuzey Amerika ve İzlanda’daki Icelandair yolcuları Türk Hava Yolları uçuşları ile İstanbul’a; dünyanın birçok yerinden gelen Türk Hava Yolları yolcuları ise Icelandair ağı üzerinden İzlanda ve Kanada’ya ulaşabilecek.

Ortak uçuş anlaşması bugün İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği Yıllık Genel Kurulu (IATA AGM) organizasyonunda imzalandı. Bu anlaşma sayesinde her iki havayolu, yolcularına tek bir bilet ile bagajlarının son noktaya kadar bağlanmasını sağlayan konforlu transfer imkanları sunuyor.

Anlaşma ile ilgili görüş bildiren Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Icelandair ile ortak uçuş anlaşması imzalamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşma ile yolcularımıza uçuş ağımız üzerinden sunduğumuz seyahat seçeneklerini artırmayı hedefliyor; yolcularımızın memnuniyetini önemsiyoruz. Ticari açıdan baktığımızda ise bu ortaklığın, her iki havayoluna da önemli fayda sağlayacağına eminiz” dedi.

Icelandair CEO'su Bogi Nils Bogason ise “Dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu Türk Hava Yolları’nı en yeni ortak uçuş partnerimiz olarak duyurmak gurur verici. Stratejimiz, benzer hizmetler sunan havayolları ile ortaklık kurmak ve müşterilerimiz için yeni ve heyecan verici fırsatlar yaratmaktır. Yeni anlaşma ile iki havayolunun uçuş ağları birbirine daha iyi bağlanacak ve müşterilerimiz için olası uçuş bağlantıları büyük ölçüde artacaktır” diye konuştu.

Türk Hava Yolları, yaptığı yeni anlaşmalar ile uçuş ağına yeni destinasyon noktaları eklemeye ve yolcu memnuniyeti için çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule