MENÜ
İstanbul 17/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY'DEN ÖĞRETMENE İNDİRİM
Seyahat Rotası
14 Kasım 2021 Pazar 10:39

THY'DEN ÖĞRETMENE İNDİRİM

Türk Hava Yolları Öğretmenler Günü’nü yüzde 20 İndirimle Kutluyor

Küresel havacılık tarihinin en büyük krizi olan Covid-19 pandemisi nedeniyle gökyüzünden uzun bir süre ayrı kalan Türk Hava Yolları başarılı geri dönüşünü misafirlerine sunduğu uçuş kampanyalarıyla taçlandırıyor.

Bayrak taşıyıcı havayolunun 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile öğretmenler ve beraberinde seyahat edecek aile üyeleri yüzde 20 indirim ayrıcalığına sahip olacak. Kampanya Millî Eğitim Bakanlığına bağlı olarak görev yapan öğretmenler ve aileleri ile YÖK’e bağlı üniversitelerde görev yapmakta olan öğretim üyeleri ve ailelerini kapsıyor.

Yurt içi uçuşlarda geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen öğretmenler 24 Nisan 2022 tarihine kadar satın alacakları biletler ile yine bu tarihe kadar gerçekleştirecekleri uçuşlarda yüzde 20 indirimli seyahat edebilecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için Miles&Smiles üyeliği zorunludur. Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden Miles&Smiles üyeliği yoksa oluşturulması; Miles&Smiles üyelik hesabında T.C. kimlik numarası girilmesi ve “Kişisel Bilgilerim” kısmında “Öğretmen” alanının işaretlenmesi gerekmektedir.

Kampanya Türk Hava Yolları’nın resmî web sitesi ve mobil uygulama ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilmektedir.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule