MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AVUSTRALYA İÇİN KAPASİTE ARTIYOR
Seyahat Rotası
5 Kasım 2021 Cuma 11:56

AVUSTRALYA İÇİN KAPASİTE ARTIYOR

Emirates, Avustralya’ya olan seyahat taleplerini karşılamak için kapasite artırıyor

Avustralya sınırları Kasım ayında yeniden uluslararası yolculara açarken, bu gelişmeyi memnuniyetle karşılayan Emirates hızla artan Avustralya gidiş-geliş seyahat taleplerini karşılamak üzere ülkeye yaptığı seferlerini artırdı. Yeni Güney Galler eyaletinde hedeflenen aşılama oranına ulaşılması ve Victoria eyaletinde de hedefe yaklaşılmasıyla birlikte her iki eyalet de vatandaşlarının karantina zorunluluğu olmadan Avustralya'ya geri dönmesine izin verecek.

Seyahat kısıtlamalarının gevşetilmesiyle birlikte Emirates,   Dubai ile Sydney arasındaki EK414/415 seferlerinin sıklığını artırarak Boeing 777-300ER uçaklarıyla günlük seferler yapmaya başladı. EK408/409 sefer sayılı  Melbourne uçuşları  haftada dört kez yapılıyor ve talep doğrultusunda sefer sayısı artırılabilecek.

Avustralya seyahat sektörünün toparlanma yolunda olduğunu gösteren bir başka olumlu gelişme de, Sydney ve Melbourne  seferlerinin tam kapasiteyle, tüm bilet sınıflarından toplam 354 yolcuyla gerçekleştiriliyor olması. Avustralya vatandaşları, ülkede daimi oturma izni olanlar ve bu kişilerin yakın aile fertleri, ister tatil amacıyla dünyanın başka ülkelerine, ister ailelerini veya arkadaşlarını ziyaret etmek için ülkelerine  seyahat etsinler, pandemi sürecinin başından bu yana ilk kez, Avustralya Tıbbi Ürünler İdaresi (TGA) onaylı bir COVID-19 aşısı yaptırmaları şartıyla, herhangi bir kısıtlama olmadan bu iki noktaya  artık yeniden seyahat etme olanağına sahipler .

1 Aralık tarihinden itibaren Emirates'in amiral gemisi A380 uçakları da Dubai-Sydney rotasındaki günlük seferler için tekrar Avustralya semalarına dönüyor. Yolcuların gözdesi bu uçağın, premium kabinlerdeki 76 Business Class  ve 14 First  Class koltuğun yanı sıra Ekonomi Class’taki  426 koltuğuyla birlikte toplam 516 koltukla hizmet verecek.

Emirates Avustralya-Asya Bölgesi Başkan Yardımcısı Barry Brown, havayolunun Avustralya faaliyetlerini artırması konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Normalleşme adımlarını yolcularımızın da takdirle karşıladığını düşünüyoruz zira Avustralya'daki evlerine dönmek isteyen aşılanan yolcular için bu artık kapasite sınırlaması olmadan seyahat edebilecekleri ve Yeni Güney Galler'e veya Victoria'ya indikten sonra karantinaya girmek zorunda kalmadan ailelerine daha kısa süre içinde kavuşabilecekleri anlamına geliyor. Ayrıca Avustralyalılar, 1 Kasım'dan itibaren yurt dışı tatili ve seyahati planları yapmaya başladılar..  Bu gelişme tabi ki bizler için de iyi bir haber anlamına geliyor. Dubai’deki merkezimiz üzerinden 120 farklı uçuş noktasını kapsayan ağımıza erişimi olan yolcularımıza hizmet etmeye hazırız, ki bu da Expo 2020 Dubai'nin güzelliklerini yaşamak   üzere Dubai'de mola vermeyi düşünen yolcularımız için çok elverişli olacak." 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule