MENÜ
İstanbul 12/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY CEBU CITY'YE UÇUYOR
Seyahat Rotası
4 Ocak 2022 Salı 16:35

THY CEBU CITY'YE UÇUYOR

Türk Hava Yolları uçuş ağını Filipinler’deki yeni destinasyonu Cebu City ile genişletti

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olan Türk Hava Yolları Filipinler’e ilk direkt uçuşunu 30 Mart 2015 tarihinde Manila’ya 3 frekans uçuşları ile başlatmıştı. Bayrak taşıyıcı, sürekli büyüyen uçuş ağına Cebu City’i ekleyerek Filipinler’deki ağını da 3 Ocak 2022’de gerçekleştirdiği uçuş ile genişletti.

Haftada karşılıklı üç uçuş gerçekleştirilen yeni rota Filipinler’deki her iki destinasyona da hizmet veriyor. İstanbul Havalimanı (IST) – Manila Ninoy Aquino Uluslararası Havalimanı (MNL) – Mactan-Cebu Uluslararası Havalimanı (CEB) rotasını izleyecek olan uçuş dönüş yolunda ise CEB-MNL-IST rotasını takip edecek. Bu yeni destinasyon ile bayrak taşıyıcı Cebu City’i de dünyanın 120’den fazla ülkesindeki 320’den fazla destinasyona bağladı.

*Bütün saatler lokaldir.

            Filipinler’in en eski şehri olan Cebu City, ekonomik ve kültürel önemi sebebi ile “Güney’in Kraliçe Şehri” olarak da anılmaktadır. Uzaktan çalışma çözümleri için büyük bir merkez olan Cebu ayrıca ülkenin ikinci en büyük deniz limanına da ev sahipliği yapmaktadır. Güçlü turizm endüstrisi ile Cebu City bayrak taşıyıcının uçuş ağına kattığı önemli bir değer.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule