MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY ÇALIŞANLARI 'ATA' ADINI KOYDU
Türkiye'den
8 Mart 2018 Perşembe 12:50

THY ÇALIŞANLARI 'ATA' ADINI KOYDU

Aktarma yaptığı İstanbul'da otelde doğum yapan ABD'li kadın subay nur topu gibi bir bebek dünyaya getirdi. THY hostesleri bebeğe 'Ata' ismini verdi

OTELDE DOĞUM YAPTI

Arkadaşını ziyaret için Atlanta’dan Stuttgart’a giderken İstanbul’da aktarma yapan ABD Hava Kuvvetleri’nde görevli Tia Freeman konakladığı WOW Otel’de doğum yaptı. 8,5 aylık hamile olan Freeman otel odasında kendi kendine doğum yaptı. ‘Youtube.com’ a bakarak doğumu kendim yaptım ve bebeğin kordonunu kestim” diyen Freeman, bu sabah saat 09.05’teki Stuttgart uçağına binmek için Atatürk Havalimanı’na geldi. Tuvalette bebeğinin altını değiştirirken fark edilen çiçeği burnunda anneye Türk Hava Yolları ve TGS personelleri yardımcı oldu.

KONSOLOSLUĞA GİTTİ

THY ve TGS çalışanları anneye bebek bakım kiti ve giysileri getirerek eksiklerini temin etti. Bir süre Dış Hatlar Terminali Gidiş Katında bulunan bebek bakım odasında bekleyen anne ve bebeği, doğumdan itibaren 48 saatlik süre geçmediği için uçamadı. Bebeği severek yakından ilgilenen Türk Hava Yolları hostesleri bebeğe ’Ata’ ismini verdi.

‘KRAMP ZANNETTİM’

Gazetecilere sorularını cevaplandıran 22 yaşındaki Freeman, “Dün gece 20.40 sularında doğum yaptım. Şimdi de geri gitmeye çalışıyorduk. Bebeğime’ Xavier Ata’ adını verdim. İyi hissediyorum, iyileştiğimi tahmin ediyorum. İstanbul’a indim Almanya’ya gidecektim. Otele yerleştim sonra sürpriz bir şekilde doğum gerçekleşti. Bacağıma kramp girdi zannettim, çünkü daha önce de aynısı olmuştu. Çok hızlı geliştiği için hastaneye gidemedim. Youtube.com’a bakarak doğumu kendim yaptım. Erkek arkadaşım Atlanta’da. Almanya’ya arkadaşlarımı ziyarete gidiyordum” dedi.

Amerikan Hava Kuvvetleri’nde bilgisayar uzmanı olarak görev yaptığını söyleyen Freeman, bebeği için gerekli seyahat belgelerini çıkarmak için THY görevlileri eşliğinde İstanbul’daki ABD başkonsolosluğuna gitti.

Airkule.com

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule