MENÜ
İstanbul 15/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY BUSİNESS CLASS YOLCULARINA VERİLECEK
Havacılık Haberleri
12 Eylül 2017 Salı 16:38

THY BUSİNESS CLASS YOLCULARINA VERİLECEK

Türk Hava Yolları, artık misafirlerini uzun uçuş saatleri düşünülerek tasarlanmış, benzersiz ses kalitesine sahip Philips kulaklıklarla uçuracak

Ses sistemleri devi Gibson Innovations,  Türk Hava Yolları ile yaptığı yeni işbirliği kapsamında Business Class yolcularını Philips kalitesi ve konforuyla buluşturuyor.

Kullanıcılarına yenilikçi, yüksek kaliteli ve stil sahibi ürünler sunan Gibson Innovations,  Türk Hava Yolları'nın Business Class deneyimini  Philips kulaklıklarla bir üst seviyeye taşıyor. Business Class yolcuları, kıtalararası haricindeki tüm uluslararası uçuşlarında, ses uzmanı Philips farkıyla uçmanın tadını çıkarıyor. Türk Hava Yolları yolcuları, uzun uçuşlarda dahi konfordan taviz vermeden mükemmel ses deneyimi sunan  Philips kulaklıklarla eğlence ve müziğin keyfine varacak.

UZUN UÇUŞ SAATLERİNE ÖZEL TASARIM

Yüksek ses kalitesine sahip ve ergonomik yeni kulak üstü Philips kulaklıklar, daha konforlu bir uçuş deneyiminin yanı sıra benzersiz bir ses kalitesi de sunuyor. Nefes alabilen kulak yastıkları, ayarlanabilir kulaklık modülleri, kompakt katlanabilme ve güçlü ses yalıtımı gibi özelliklere sahip olan kulaklıklar, Business Class yolculara doğa dostu ambalajları ile birlikte sunuluyor.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule