MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TAŞINMA PLANI GÖRÜŞÜLECEK
Havacılık Haberleri
4 Ekim 2018 Perşembe 09:50

TAŞINMA PLANI GÖRÜŞÜLECEK

DHMİ, 29 Ekim günü açılışı yapılacak olan Yeni Havalimanına taşınma planıyla ilgili detayları görüşmek üzere havayolu ve yer hizmetleri kuruluşları temsilcileriyle biraraya gelecek

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, 29 Ekim'de resmi açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınmayla ilgili havayolları da dahil havacılık kuruluşlarını toplantıya çağırdı. 

Toplantıyla ilgili yazıda, İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, 30-31 Ekim tarihlerinde yapılması öngörülen ‘Big Bang’ usulü ile taşınmanın, 30-31 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacağı, “aradaki sürecin entegre terminal tesislerinin testleri” için kullanılacağı belirtildi.

29 Ekim günü açılışı yapılacak olan Yeni Havalimanına taşınma planıyla ilgili detayları görüşmek üzere havayolu ve yer hizmetleri kuruluşları temsilcileriyle DHMİ yetkililerinin katılacağı toplantı yarın Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğünde yapılacak

KALIN’DAN 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 3. havalimanına ilişkin “29 Ekim günü yeni havalimanında uçuşlar başlamış olacak. Oradaki takvimde değişiklik söz konusu değil” açıklamasında bulundu.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule