MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TALPA OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU YAPILIYOR
Havacılık Haberleri
3 Ekim 2018 Çarşamba 13:39

TALPA OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU YAPILIYOR

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği (TALPA )Olağanüstü Genel Kurulunu yapıyor

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Ali Sürmen Konferans Salonu'nda saat 10.30 sularında başlayan olağanüstü genel kurulunun saat 17.00’ye kadar sürmesi bekleniyor. TALPA üyeleri derneğin, 20 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda alınan karar gereği "Tüzük Değişikliği" gündemiyle toplandı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan olağanüstü genel kurulda TALPA Başkanı Ayhan Günal kısa bir konuşma yaptı.

GÜNAL: OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL BİR GEREKLİLİKTİR

Başkan Ayhan Günal, bazı üyelerin “3 yıla yakın bir zamandır görevdesiniz ve 3 ay sonra genel kurul olacak. Niçin şimdi bu olağanüstü genel kurulu yapıyorsunuz? “ şeklindeki eleştirilerini yanıtladı. Günal, “Bu daha önceki genel kurulda alınmış bir karardır ve onun gereğidir. Genel kurulların gereği mutlaka yapılmalıdır. Burada alınan kararlar, oylamalar mutlaka uygulanmalıdır. Öyle bir üç sene geçirdik ki, ülke olarak çok ciddi, sıkıntılı bir üç sene geçirdik. Derneğimizin de kendi içerisinde çok ciddi sıkıntıları vardı. Ne zaman buna niyetlensek hep başka şeyler çıktı. Bu olağanüstü genel kurulun şöyle bir avantajı var; Onayladığımız olağanüstü tüzük maddesi dernekler masasından geçecek diye bir şey yok. Dolayısıyla dernekler masasına gittikten sonra, onaydan geldikten sonra biz genel kurula gideceğiz. Genel kurula dernekler masasından gelen şekliyle gitmemiz en azından hazirunun üyelerinin bilgilenmesi, bilerek girmesi açısından çok önemlidir. Dolayısıyla kaybedilmiş bir vakit değil, en azından bence toplumun, üyelerin genel kurula hazırlığı açısından da önem arz etmekte.  Zamanlamasının da doğru olduğunu düşünüyoruz. Gereksiz masraf olarak bakmamanız lazım. Biz genel kurulun gerekliliğini yerine getirmek zorundayız. Bu masrafsa masraftır değilse değildir. İçerisinde bulunduğumuz şartlar bunu gerektirdi. Geçirdiğimiz dönemlere bakarsanız haklılığımızı göreceksiniz. Yapıcı desteğinizi, eleştirilerinizi, fikirlerinizi çok önemsiyoruz. Tüzüğümüz bir bütün ve birbiriyle bağlantılı” şeklinde konuştu.

TALPA üyeleri Günal’ın konuşmasından sonra tüzükte değişiklik yapılması istenilen maddelerin üzerinde tartışma ve oylamaya geçtiler.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 777
 3 Ekim 2018 Çarşamba 22:50
Tam bir skandal. Genel kurul yarım kaldı. Afferim size TALPA yönetimi.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule