MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TAM AŞILI İLK UÇUŞ
Dünyadan
7 Nisan 2021 Çarşamba 07:12

TAM AŞILI İLK UÇUŞ

Qatar Airways, dünyanın ilk tam COVID-19 aşılı uçuşunu gerçekleştirdi

Qatar Airways, dünyanın ilk tam COVID-19 aşılı uçuşunu gerçekleştirerek uluslararası seyahatin iyileşmesine bir kez daha öncülük etti. Hamad Uluslararası Havalimanı'ndan saat 11:00’da havalanan ve sadece aşılı mürettebat ve yolcuları taşıyan QR6421 sefer sayılı uçağın yolcularına check-in sırasında da tamamen aşılanmış personel tarafından hizmet verildi.

Özel uçuş, havayolunun teknolojik olarak en gelişmiş ve sürdürülebilir uçaklarından biri olan Airbus A350-1000 ile gerçekleştildi ve uçuşta ayrıca taşıyıcının çevresel sorumlulukları doğrultusunda karbon dengelemesi sağlanmış oldu.

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker: “Bugünün özel uçuşu, uluslararası seyahatin toparlanmasında bir sonraki aşamanın çok uzakta olmadığını gösteriyor. İlk uçuşu tamamen aşılanmış mürettebat ve yolcularla gerçekleştirerek ve uluslararası havacılığın geleceği için bir umut ışığı sağlayarak sektöre liderlik etmeye devam etmekten gurur duyuyoruz. Havacılık hem dünyada hem de burada Katar Devleti'nde kritik önem taşıyan itici bir ekonomik güç. Personelimizi aşılamak için hükümetimizden ve yerel sağlık yetkililerinden aldığımız destek ile günde 1000’den fazla aşı uygulaması yapıyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule