MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TAI’NİN GÖZÜ DAHA YÜKSEKLERDE
Türkiye'den
12 Temmuz 2018 Perşembe 10:29

TAI’NİN GÖZÜ DAHA YÜKSEKLERDE

Havacılık ve Uzay alanında öncü ve lider konumda olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, yeni logo ve kimliğiyle yüzünü yeniledi

Kurulduğu günden bugüne havacılık alanında gurur kaynağı olan TAI, yeni logosunu tanıttı. Yeni logonun seçiminde “kırlangıç kuşu” ilham verirken, Kırlangıç kuşunun kendine özgü karakteristik yapısı ve hızı logonun belirlenmesinde önemli rol oynadı.

Misyon ve vizyonu ile havacılık endüstrisinde öncü olan ve dünyanın tanınan uzay sanayilerinden biri olarak yükselişini sürdüren TAI, yeni logosuyla uluslararası bilinirliğini daha da pekiştirecek.  Gelişen ürün portföyüyle marka etkisini güçlendirmek isteyen Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, değişen logosu ile yeni bir rüzgar yaratmayı, bilinirliğini üst seviyelere çıkarmayı hedefliyor.

TAI’den yapılan açıklamada, “Şanlı Bayrağımızı”  ürünlerimizin buluştuğu “gökyüzü” ile bir araya getirerek logomuzu yeniledik.  Yeni logoyla birlikte, kurum kültürümüzü daha üst seviyelere çıkaracağımıza ve tüm değerli personelimizin çalışma azmi, disiplini ile bu kültürü pekiştireceğimize olan inançla yola çıktık. Bu değişim, şirketimizi uluslararası ölçekte rekabet edeceğimiz firmalar ile aynı seviyeye getirme ve global marka yaratma yönündeki kararlılığımıza da katkı sağlayacak.” denildi.

Yeni bir yüze kavuşan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin logosu hakkında desteklerini ifade eden Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir yaptığı açıklamada, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin yeni yüzünün herkese hayırlı olmasını diledi. Demir, TAI’nin yeni yüzü ile birlikte ülkemizdeki değişim rüzgârında savunma sanayimiz ve sektörümüzün de ivme kazanacağını ve hedeflerine artan bir hızla ilerleyeceğini belirtti.

Logo lansmanında TAI personeliyle birlikte olan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Genel Müdür Vekili Sadık Piyade ise yeni logo hakkında,“Şu an gerçekten çok duyguluyum. Böyle güzel bir ekiple daha çok şey başaracağınıza eminim. Logonuzun, milletimiz başta olmak üzere, siz değerli çalışan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.

KOTİL: GÖZÜMÜZ YÜKSEKLERDE

Yeni logo oluşturulurken tüm süreçleri dikkatle takip eden Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil de, “Geçmişten gelen gücümüzle geleceğe yön verecek olan çalışmalarımızı içerisinde barındıran yeni kurumsal kimliğimiz ile yepyeni bir dönemi başlattık. Sınırsız semadan, sonsuz uzaydan, yerlere, göklere, vatana ve millete selam olsun. Özümüz ile birlikte değişiyor, gücümüz ile dönüşüyoruz. Gözümüz Yükseklerde!” ifadeleriyle personeline moral verdi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule