MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL’A HİNTLİ AKINI
Türkiye'den
11 Temmuz 2018 Çarşamba 14:41

İSTANBUL’A HİNTLİ AKINI

İlaç sektöründe faaliyet gösteren ve dünyanın en zenginleri arasında gösterilen Hintli iş adamı Dilip Shanghvi(63), en başarılı 3 bin 500 çalışanını İstanbul tatili ile ödüllendirdi

İlaç sektöründe Hindistan’ın birinci, dünyanın ise beşinci büyük şirketi olan Sun Pharma’in sahibi Dilip Shanghvi, 25 bin çalışanı arasında en başarılı 3 bin 500’ünü tatille ödüllendirmeye karar verdi ve bu tatil için 10 milyon dolara yakın bir bütçe ayırdı. Çalışanlar, kendilerine sunulan seçenekler arasında İstanbul’da karar kıldı. Türk Hava Yolları’nın Yeni Delhi uçağıyla İstanbul’a gelen 150 kadar Hintli, Atatürk Havalimanı’nda renkli görüntüler oluşturdu.

İSTANBUL’UN GÖRÜLMEYE DEĞER ÇOK YERİ VAR

Hintli grubun kafile başkanlarından Ajay Setya, “Tüm ekip Hindistan’dan geliyoruz. Hindistan’ın ve dünyanın alanında lider şirketlerinden birini temsil ediyoruz. Buraya 5-6 günlük bir tatil için geldik. Aslında bu, şirketimizin sahibi tarafından iyi iş çıkaran çalışanlara verilmiş bir tatil ödülü. İstanbul’un görülmeye değer yerlerini gezeceğiz.” dedi.

Deepanshu Agarwal isimli Sun Pharma çalışanı da, “Seyahatimiz çok iyi geçti. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Hindistan’da hava çok sıcaktı, İstanbul’da hava çok güzel. 5-6 gün boyunca çok eğleneceğimizi ve güzel zaman geçireceğimizi umuyoruz. Ayrıca bol bol alış-veriş yapmayı planlıyoruz. İstanbul’da görülmeye değer çok yer olduğunu biliyoruz. En çok camileri, Taksim’i, Kapalı Çarşı’yı ve Adalar’ı merak ediyoruz.” şeklinde heyecanını dile getirdi. Ramanjet Sıngh isimli bir başka Hintli de, “İlk kez İstanbul’a geliyorum. Türk Hava Yolları’na ait uçakla geldik, seyahatimiz çok güzeldi. Şirketimiz bizleri buraya göndermeye karar verdi. Bu seyahat için de çok mutluyuz.” diye konuştu.

LÜKS OTELLERDE KONAKLAYACAKLAR

3 bin 500 kişilik Hintli turist kafilesi İstanbul’un en lüks 10 otelinin de aralarında bulunduğu otellerde konaklayacak. Sun Pharma’nın patronu Shanghvi’nin çalışanlarına İstanbul’da harcamaları için ayrıca 1 milyon dolar harçlık dağıttığı da ifade edildi. Dilip Shanghvi, 11.3 Milyar Dolar net servetiyle Forbes dergisinde dünyanın en zengin iş adamları arasında gösteriliyor.

63 yaşındaki Hintli milyarder Dilip Shanghvi

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule