MENÜ
İstanbul 13/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TAI-HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ
Türkiye'den
11 Ocak 2018 Perşembe 13:49

TAI-HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TAI) ve Hacettepe Üniversitesi arasında, üniversite öğrencilerinin eğitimine yönelik işbirliği protokolü imzalandı

Anlaşma sağlanan protokole göre, Hacettepe Meslek Yüksekokulu öğrencileri, haftanın en az iki günü TAI tesislerinde eğitimini aldıkları alanlarda uygulama yapacak şekilde ve TAI’nin ihtiyaçlarına göre yönlendirilerek çalışacak.

KOTİL: ÖĞRENCİLERİMİZE BİR KANAL AÇMIŞ OLUYORUZ

TAI Genel Müdürü Doç. Dr.Temel Kotil anlaşmaya ilişkin, “Bu tip anlaşmalarla, Türkiye’nin hali hazırda devam eden ve büyük önem taşıyan savunma sanayi projelerine, öğrencilerimizin doğrudan katkı sağlamalarına bir kanal açmış oluyoruz. Geleceğimize yönelik olarak, öğrencilerimizin yerlilik ve millilik anlayışı ve kavrayışıyla, başarı sağlayabileceğini görmek milletimiz ve bizim açımızdan önemli” dedi.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Haluk Özen ve TAI Genel Müdürü Doç.Dr. Temel Kotil arasında imzalanan protokolde, Hacettepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri TAI projelerinde aktif olarak çalışabilecek. Programı başarı ile tamamlayan öğrenciler, gerekli şartlar yerine getirildiği takdirde, mezuniyet sonrası TAI bünyesinde istihdam edilebilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule