MENÜ
İstanbul 15/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SAVAŞ PİLOTLARI KAFE İŞLETİYORDU
Türkiye'den
11 Ocak 2018 Perşembe 07:55

SAVAŞ PİLOTLARI KAFE İŞLETİYORDU

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan eski savaş pilotunun Türk Yıldızları’nın eski filo komutanı ile kafe işlettiği ortaya çıktı

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'ye yönelik soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, örgütün askerlerden sorumlu 'mahrem abi'si olarak nitelendiren iki kişi ifadelerinde, ordudan ihraç edilen eski Üsteğmen Levent Yağız'ın da örgütte aktif görev yaptığını ileri sürdü. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, Yağız'ın, yine askerlikten ihraç edilen, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığında konuşlu Türk Yıldızları’nın eski filo komutanı Hava Pilot Kurmay Yarbay Şenol Ç., F-16 pilotları Kurmay Binbaşı Aykut C. ve Kurmay Yüzbaşı Mustafa Ç. ile birlikte Konya'da Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bir kafe işlettiğini tespit etti.

Kafede kumpir ve waffle satarken görüntülenen Yağız, geçen aralık ayında düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. 'Örgüt üyeliği' suçlamasını kabul etmeyen Yağız, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kafe ortaklarından eski Kurmay Yüzbaşı Mustafa Ç.'nin de 'örgüt üyeliği' suçundan tutuksuz olarak yargılandığı öğrenildi.

Tolga YANIK (DHA)

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule