MENÜ
İstanbul 15/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SKYCARGO-UNICEF İŞBİRLİĞİ
Dünyadan
18 Şubat 2021 Perşembe 10:24

SKYCARGO-UNICEF İŞBİRLİĞİ

Emirates Skycargo, COVID-19 aşısının dağıtımında UNICEF ile çalışacak

Emirates SkyCargo, UNICEF ile, COVID-19 salgınıyla mücadeleye kapsamında COVID-19 aşılarının, temel ilaçların, tıbbi cihazların ve diğer önemli malzemelerin taşınmasına öncelik vereceği bir anlaşma imzaladı. Bu duyuru, dünya çapındaki toplumların COVID-19'un yıkıcı etkisini atlatmasına destek olacak adımların en yenisi olma niteliği taşıyor.

UNICEF öncülüğündeki İnsani Yardım Amaçlı Hava Taşımacılığı İnisiyatifi, COVID-19 aşılarına eşit erişimini hedefleyen küresel bir çalışma olan COVAX Tesisi'ni desteklemek adına, 100'den fazla ülkeye temel malzeme dağıtma kapasitesine sahip çok sayıda iş ortağını bir araya getiriyor. UNICEF'in İnsani Yardım Amaçlı Hava Taşımacılığı İnisiyatifi aynı zamanda geleceğin sağlık ve insani yardım krizlerine karşı kolektif bir küresel ortaklık adına bir plan görevi görüyor.

COVID-19'a karşı mücadelede her geçen günün çok önemli olduğunu hatırlatan Emirates Kargo Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Nabil Sultan, şöyle konuştu:

"130'dan fazla uçuş noktasına ulaşan küresel bir havayolu olarak, Emirates SkyCargo, en başından beri salgına karşı mücadele konusunda kararlılıkla çalışmakta olup GDP sertifikalı özel havayolu dağıtım merkezini kurarak, COVID-19 aşılarının Dubai üzerinden dağıtımını hızlandırmaya yönelik çok sayıda inisiyatifi hayata geçirdik. UNICEF ile ortaklığımız vasıtasıyla, COVID-19 aşılarının başta hastalığın büyük hasara yol açtığı toplumlar olmak üzere, hızlı ve güvenli bir şekilde taşınmasına öncelik vermek ve zemin hazırlamak için bir başka adım daha atıyoruz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule