MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SİVRİHİSAR’DA PARAŞÜT GÜNLERİ
Havacılık Haberleri
1 Ağustos 2018 Çarşamba 09:14

SİVRİHİSAR’DA PARAŞÜT GÜNLERİ

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi, Necati Artan Tesislerinde, 04-05 Ağustos 2018 tarihlerinde ikinci kez gerçekleşiyor

Sivrihisar Hava Parkı’nda 4-5 Ağustos günlerinde ikinci kez düzenlenen  "Skydiving Fest / Paraşüt Günleri 2018” organizasyonuna, ülkemizin dört bir yanından birçok paraşütçü katılıyor. "Skydiving Fest / Paraşüt Günleri 2018” seyircilere gökyüzünde rengârenk görsel bir şölen yaşatırken, paraşüt ile ilgilenen sporculara bu imkânı ücretsiz olarak sunuyor. Adrenalin tutkunlarını bir araya getiren bu etkinlik iki gün boyunca paraşütçülere keyifli anlar yaşatacak.

"Skydiving Fest / Paraşüt Günleri 2018” de bütün atlayışlar ücretsiz ve her bir paraşütçü dilediği kadar atlayış yapabiliyor.

Atlayışlar 04 Ağustos /Cumartesi günü ve 05 Ağustos /Pazar günü sabah 08.30'da başlayacak ve havanın müsaitlik durumuna uygun olarak gün batımına kadar devam edecek. Cumartesi akşamı mütevazi bir Happy Hour ile katılımcılara sertifikaları verilecek.

Türkiye’nin Milli kadın Akrobasi Pilotu Semin Öztürk de, nefes kesen bir akrobasi gösterisi ile "Skydiving Fest / Paraşüt Günleri 2018”de yerini alıyor.     

Dileyen katılımcılar hava parkında kamp kurabiliyorlar.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule