MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SESLİ KOMUTLA BİLGİLERE ULAŞILABİLECEK
Dünyadan
1 Mayıs 2018 Salı 17:37

SESLİ KOMUTLA BİLGİLERE ULAŞILABİLECEK

Singapur Havayolları yolcuları uçuş bilgilerine artık Google Home’dan erişilebilecek. Yolcular, evlerinden bile rahatllıkla sadece sesli bir komutla uçuş bilgilerine hızlı ve kolay erişebilecekler

Singapur Havayolları; Singapur'da tanıtılan bu özellikle söz konusu bilgileri Google Home üzerinden sunan ilk Güney Doğu Asya havayolu şirketi oldu. Google Assistant ile çalışan sese duyarlı hoparlör Google Home ile kullanıcılar, sesli komut vererek Singapur Havayolları ve SilkAir uçuşları ile ilgili bilgi alabilecekler. Kalkış ve varış tarihleri, saatleri ve havalimanı terminalleri ile ilgili en güncel bilgiler müşterilere sunulacak.

Uçuş öncesi soruların cevaplandırılması amacıyla havayolu, Google Home ile sunulan bilgilerin kademeli olarak arttırılmasını planlıyor. Google Home üzerinden sağlanan bilgiler; geçen yılın Aralık ayında Singapur Havayolları’nın global Facebook sayfasında ilk defa kullanıma sunulan beta sohbet robotu Kris'in uzantısı niteliğinde. Kurum içi bir ekip tarafından geliştirilmiş olan Kris, bu yılın ikinci çeyreğinde singaporeair.com adresinde kullanıma sunulacak.

Singapur Havayolları  Müşteri Hizmetleri ve Faaliyetler Kıdemli Başkan Yardımcısı Marvin Tan; "Google Home ve Google Assistant platformlarına katılma fırsatını elde ettiğimiz için çok heyecanlıyız. Bu, müşterilerimize daha fazla kolaylık sunabilmek için dijital olanakları kullanma ve müşterilerimizi geleneksel iletişim kanallarının ötesine çekme çabamızın bir parçasıdır" dedi.

Google Home cihazlarını gelecek hafta itibariyle Singapur Havayolları'nın çevrimiçi perakende mağazası olan KrisShop.com'dan satın alınabilecek.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Singapur
 2 Mayıs 2018 Çarşamba 01:12
Yeni havalimanina yeni A350leri bekleriz Singapur Havayollari.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule