MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SALONLAR SANATLA BULUŞUYOR
Türkiye'den
23 Haziran 2022 Perşembe 13:10

SALONLAR SANATLA BULUŞUYOR

TAV İşletme Hizmetleri, yakın zamanda yenilediği Bodrum Primeclass özel yolcu salonunda misafirlerini sanatla buluşturuyor

TAV İşletme Hizmetleri, sektöre rol model olacak yeniliklerle adından söz ettirmeye devam ederken, yenilediği Bodrum Primeclass Lounge’da misafirlerine benzersiz bir deneyim sunuyor. 

Şirket, Gürcistan ve Umman’dan sonra Türkiye’de bir ilke imza atarak  burada Türk resim sanatının önemli isimlerinden, Devrim Erbil’in eserleri Renk Erbil, Renko London küratörlüğünde organize edilen proje kapsamında sergileniyor.

TAV Primeclass özel yolcu salonlarında sanat deneyimi 

Primeclass özel yolcu salonlarında seyahat deneyimine yeni bir bakış açısı getirdiklerini söyleyen TAV İşletme Hizmetleri CEO'su Güçlü Batkın, “Primeclass özel yolcu salonlarımızda önemli sanatçıların eserlerinin sergileneceği bölümler açmaya başladık. Artık misafirlerimizin uçuş öncesinde uğrak merkezi olan lounge’larımızı, belli dönemlerde birer sanat galerisine dönüştürerek misafirlerimizin  benzersiz bir deneyim yaşamasını sağlamış oluyoruz. Bu projemizi ilk önce Gürcistan Tiflis Havalimanında başlattık. Burada yerel sanatçıların eserlerini sergiledik. İkinci durağımız ise; Umman Muscat Uluslararası Havalimanı oldu. Burada da Arap resim sanatının önde gelen kadın ressamlarından Alia Al Farsi’nin eserleri sergileniyor” dedi.

Misafirlerinden oldukça ilgi gören bu projeyi daha birçok lokasyona taşımayı hedeflediklerini söyleyen Batkın, “Şu anda içinde bulunduğumuz Bodrum Primeclass Lounge’da bu konuda önceliklerimiz arasında. Çünkü hepinizin de bildiği gibi Bodrum, geçmişten bu yana sanatçıların buluşma noktası haline gelmiş bir yer. Bu sebeple bu projemizi Türkiye’de ilk önce Bodrum’da hayata geçirmeye karar verdik.  Bodrum’da Türk resim sanatının muazzam isimlerinden, Devrim Erbil ile bir işbirliği gerçekleştirdik. Erbil’in daha önce görücüye çıkmamış eserlerini Primeclass Lounge’mızda sergiliyoruz. Primeclass Lounge ziyaretçilerimiz burada hem seçkin bir bekleme deneyimi yaşayacak hem de Devrim Erbil’in yeni eserlerini görme imkânı bulacaklar. İşbirliğimizi sezon boyunca farklı noktalarda devam ettireceğiz. Yakın zamanda benzer projelerimizle yepyeni destinasyonlarımızda farklı sanatçılar ile iş birliklerimizi duyuracağız” diye konuştu.

Renk Erbil, Renko London küratörlüğünde Bodrum Primeclass Lounge’da eserleri sergilenmeye başlanan Devrim Erbil konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı: “Seyahat, insanın dünyasını genişleten, ufkunu açan, bireyi geliştiren eşsiz bir hazinedir. Tüm bu yolculuk boyunca aslında zamanımızın önemli bir bölümünü de havalimanlarında geçiririz. TAV İşletme Hizmetleri’nin lounge’larında sanata ve sanatçıya yer açması; insanların burada geçirdiği zaman boyunca ruhunu beslemesi için muazzam bir fırsat. İş birliğimizden son derece memnun olarak, tüm lounge misafirlerine hayırlı olmasını diliyorum.”

Erbil’in dünyanın en önemli müzelerinde sergilenen çeşitli dönemlerine ait benzersiz yağlı boya tabloları, mix-media limitli seride üretilmiş ipek baskı eserleri, tek kopya üretilen Giclee eserleri Haziran ve Temmuz ayları boyunca Bodrum Havaalanı Primeclass Lounge‘da sanatseverlerle buluşuyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule