MENÜ
İstanbul 15/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İK DİREKTÖRÜ ATANDI
Türkiye'den
21 Haziran 2022 Salı 15:00

İK DİREKTÖRÜ ATANDI

Sabiha Gökçen Havalimanı İK Direktörlüğü'ne Ayşe Ceyda Şems atandı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Ayşe Ceyda Şems getirildi.

İSG CEO’su Berk Albayrak, atamaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ayşe Ceyda Şems’in havacılık dahil pek çok farklı sektörde sahip olduğu deneyimi ve vizyonu ile ISG’ye büyük katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Bu atamanın Ceyda Hanım ve tüm sektör adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri mezunu olan Ayşe Ceyda Şems, Yüksek Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra, University of California Los Angeles’da Stratajik Insan Kaynakları Yönetimi sertifika programını tamamladı. 20 yılı aşkın süredir insan kaynakları alanında kariyerine devam eden Ayşe Ceyda Şems, finans, bankacılık, havacılık, üretim ve ilaç sektörlerinde İnsan Kaynakları Yöneticiliği ve Danışmanlığı yaptı.

ISG ile birlikte havacılık sektörüne yeniden dönmüş olmaktan büyük heyecan duyduğunu belirten Ayşe Ceyda Şems, özellikle insan kaynakları alanındaki yeni nesil uygulamalar, endüstriyel ilişkiler, organizasyonel gelişim, adaptasyon, seçme ve yerleştirme, eğitim-gelişim alanlarındaki uzmanlığı ile dikkati çekiyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule