MENÜ
İstanbul 9/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SABİHA GÖKÇEN'DE YAPIM SÜRÜYOR
Türkiye'den
27 Ağustos 2019 Salı 15:03

SABİHA GÖKÇEN'DE YAPIM SÜRÜYOR

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Sabiha Gökçen Havalimanında devam eden 2. pist ve diğer inşaat faaliyeti hakkında bilgi aldı

 

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Savunma Sanayii Başkanlığı ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi arasında imzalanan protokol gereği 2’nci Pist ve diğer inşaat çalışmalarını inceledi. Hüseyin Keskin inşaatlarla ilgili bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı:

İki etap halinde yürütülen projenin son durumu hakkında aldığım bilgiye göre; iş kapsamında imalatı devam eden üstyapı hizmet binalarının %95’i, ATC kule inşaatının %50’si, saha düzenleme işlerinin %70’i tamamlanmış durumda.

Mevcut piste paralel inşa edilen 3 bin 520 metre uzunluğundaki 2’nci pist ve tamamlandığında 104 adet C kategori uçağa daha aynı anda hizmet verebilecek 1 milyon m2’den fazla kaplamalı alana sahip 3 adet apron işinin bulunduğu “2’nci Etap İşleri” %70 seviyesine ulaşmış durumda.

Türkiye’nin en yüksek tüneli olma özelliğine sahip “Tem Bağlantı Yolu Tüneli”nin de içinde olduğu “1’inci Etap İşleri” ise %98 seviyesine ulaşmış durumda.  

Bu ve bunun gibi daha nice gurur verici projelerimizin bu seviyeye gelmesinde katkısı bulunan herkese teşekkürler...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Thy
 30 Ağustos 2019 Cuma 21:58
Bitsede tozdan kurtulsak
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule