MENÜ
İstanbul 15/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
RICHARD BRANSON TARZI KUTLAMA
Havacılık Haberleri
15 Kasım 2019 Cuma 10:10

RICHARD BRANSON TARZI KUTLAMA

Virgin Airlines Group'un kurucusu Sir Richard Branson, Virgin Australia’nın Tokya’ya uçuş izni almasını sıra dışı bir organizasyonla kutladı

Virgin Australia, 2020 yılının Mart ayında Brisbane-Tokyo seferlerine başlayacak. Seferlerin başlaması için izin çıktığını duyuran şirket,  yeni rota için Airbus A330-200 kullanacağını açıkladı.

Virgin Australia Group Genel Müdürü Paul Scurrah Mart ayında başlayacak seferler için şöyle konuştu:

“Japonya'ya yeni uçuşlarımızı duyurmaktan, ilk biletlerimizi ve ödüllü hizmetimizi bu pazara sunmaktan mutluluk duyuyorum. Bu duyuru, hem Virgin Australia için hem de Queensland için gerçek bir kilometre taşıdır, çünkü Avustralya’nın Brisbane kentini Tokyo'daki en yakın ve en uygun havaalanına (Haneda Havalimanı) bağlayan ilk havayolu şirketi olduk. ”

Sir Branson’dan Sıradışı Kutlama

Virgin Airlines Group'un kurucusu Sir Richard Branson, Virgin Australia’nın Japonya uçuşunu sağlayacak iznin alınmasını sıra dışı bir organizasyonla kutladı. Brisbane Havaalanında bir bagaj bandı “suşi treni”ne dönüştürüldü.  Sir Richard Branson bu bagaj bandı üzerinde suşi maketleri arasında salona girerek davetlileri ve gazetecileri şaşırttı.

Foto: Jen Dainer

Sir Branson çocukluğundan beri atlıkarıncaya benzettiği havalimanlarındaki bagaj bantlarına binerek kaybolmayı hayal ettiğini söyleyerek “Bugün bu özel isteğim gerçekleşti” dedi.

Foto: Jen Dainer

Foto: Jen Dainer

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule