MENÜ
İstanbul 15/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES'TEN ''HARİTA'' UYGULAMASI
Havacılık Haberleri
14 Kasım 2019 Perşembe 14:35

EMIRATES'TEN ''HARİTA'' UYGULAMASI

Emirates mobil uygulamasında, yolcuların havalimanında, kusursuz bir şekilde gezinmelerine imkân tanıyacak olan, “Havalimanı Haritaları” adlı yeni bir özelliği uygulamaya koydu

Emirates Havayolu, teknolojik yeniliklere ve uçak içi hizmetlere yaptığı yatırımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Havayolu kendi mobil uygulamasına "Havalimanı Haritaları" uygulaması ekleyerek havalimanında rahat dolaşma imkânı sunuyor. (Bluetooth ve Wifi üzerinden) kullanıcının bulunduğu yeri algılayabilen uygulama, havalimanında bulunan check-in masaları, Emirates lounge’ları, mağazalar, restoranlar ya da ATM’ler de dahil, havalimanının tüm temas noktalarında gezinmeyi mümkün hale getiriyor.

19 dilde desteklenen Emirates uygulaması, şu anda aylık 1.5 milyon aktif kullanıcıya sahip ve kullanıcıların, uçuşlar ve Emirates Skywards hesaplarında arama yapma, rezervasyonlarını gerçekleştirme ve onları yönetmelerine imkanı sağlıyor.

Yeni harita özelliği ayrıca, Emirates’in merkezindeki Dubai Uluslararası Havalimanı Terminal 3 dahil olmak üzere Londra Heathrow, Londra Gatwick ve Hong Kong Uluslararası Havalimanı gibi Emirates ağındaki başlıca havalimanlarını da içeriyor.

Her yıl, 90 milyon yolcunun aktarma yaptığı Dubai Uluslararası Havalimanı’nda, yol bulma teknolojisi, Emirates yolculuğunun her bir noktasında rahatlık ve dünya çapında yolcu deneyimi sağlamak üzere uygulamaya kondu.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule