MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PREMIUM EKONOMİ'YLE LONDRA
Seyahat Rotası
6 Ocak 2021 Çarşamba 14:34

PREMIUM EKONOMİ'YLE LONDRA

Emirates, Premium Ekonomi özellikli en yeni A380 uçağını Londra hattında uçuracak

Emirates, yeni Premium Ekonomi koltuklar ve tüm kabinlerde lüks yenilikler içeren en son amiral gemisi A380'i Londra Heathrow hattında kullanacağını duyurdu.

4 Ocak'tan itibaren, Dubai ve Londra Heathrow arasında uçan yolcular, Emirates'in en yeni A380’ini deneyimleyebilecek. EK003/004 uçuş numarasıyla sefer yapacak olan uçağın, Dubai'den her gün 14:30'da kalkması ve 18:20'de Londra Heathrow'a varması planlanıyor. Dönüş uçuşu ise Londra'dan 20:20'de kalkacak ve ertesi gün 07:20'de Dubai'ye varacak.* 

* Tüm zamanlar yerel saatle verilmiştir.

Emirates geçtiğimiz hafta yepyeni Premium Ekonomi koltuklarla donatılan en yeni A380 uçağını görücüye çıkardı. Yeni A380, 102 cm'e ulaşan geniş koltuk aralığının yanı sıra en yeni Boeing 777-300ER ‘Gamechanger’ (oyunbozan) uçağındakine benzer yeni ekonomi sınıfı koltuklar, imza niteliğindeki Duş Spa ve Uçak İçi Dinlenme Salonu gibi A380'in popüler First ve Business Class hizmetlerinde lüks ilaveler ile birlikte, yenilenmiş renk ve aksesuarlar sunuyor.

Daha fazla Premium Ekonomi koltuk sayısına ulaşana kadar, havayolu bunları yolcularına, isteğe bağlı olarak, ücretsiz sınıf yükseltmeleri şeklinde sunmayı amaçlıyor. Emirates imza niteliğindeki A380 deneyimini, First, Business ve Ekonomi sınıflarında, emirates.com.tr veya seyahat acenteleri üzerinden satışa sunuyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule