MENÜ
İstanbul 12/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SEYŞELLER UÇUŞLARI BAŞLAYACAK
Seyahat Rotası
15 Aralık 2020 Salı 15:44

SEYŞELLER UÇUŞLARI BAŞLAYACAK

Qatar Airways, tropikal cennet Seyşeller uçuşlarına 15 Aralık'tan itibaren yeniden başlıyor

Qatar Airways yolcuları, havayolunun Avrupa'daki 34 uçuş noktası üzerinden yaptığı haftalık 250'den fazla sefer ile Orta Doğu'nun En İyi Havalimanı (HIA) bağlantılı olarak Seyşeller’e uçabilecekler. Business Class'ta 8, Economy Class’ta 102 koltuklu Airbus A319 tipi uçak ile gerçekleştirilecek uçuşlar 15 Aralık itibarıyla yeniden başlayacak.

Qatar Airways Ceo’su Akbar Al Baker “Seyşeller'e yaptığımız uçuşlara tekrar başlayacak olmaktan ve Afrika’daki ağımızı haftalık 70'in üzerinde uçuşla 21 uçuş noktasına çıkarmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Çarpıcı beyaz kumlu plajları, adadan adaya gezi imkanı ve canlı ormanları ile Seyşeller'in, tüm dünyada kış mevsimi başlamış olsa bile yolcular için unutulmaz bir tatilin tadını çıkarabilecekleri oldukça popüler bir seçenek olacağına eminiz” dedi. 

Akbar Al Baker şöyle konuştu:

“Qatar Airways, dünyanın her yerinden seyahat eden yolcuları Orta Doğu’nun en iyi havalimanı ve hem evimiz hem de merkezimiz olan Hamad Uluslararası Havalimanı (HIA) aracılığıyla birbirine bağlamayı hedefliyor. Avrupa, Asya-Pasifik veya Amerika'dan yapılacak seyahatlerde yolcular, en son sağlık ve güvenlik yönetmeliklerinin uygulandığı uçaklarımızda sorunsuz bir yolculuğun keyfine varabilirler.”

Seyşeller Turizm Kurulu Başkanı Sherin Francis, Qatar Airways’in Seyşeller'e uçuşlarının yeniden başlamasına ilişkin olarak “Seyşeller’in, Qatar Airways tarafından uçuş ağının bir parçası olarak değerlendirilmesi bizim için onurdur. Seyşeller'i daha görünür ve erişilebilir kılmak için pazarlama stratejilerimizi gözden geçirdiğimiz bu dönemde, Katar ve Seyşeller arasındaki uçuşların yeniden başlaması bizim için önemli bir fırsat” diye konuştu.

15 Aralık 2020'den itibaren Seyşeller Uçuş Tarifesi:

Salı, Perşembe ve Cumartesi

Doha (DOH) - Seyşeller (SEZ) QR678

Kalkış: 02:35 – Varış: 08:55

 

Çarşamba, Cuma ve Pazar

Seyşeller'den (SEZ) Doha'ya (DOH) QR679

Kalkış: 01:20 – Varış: 05:45

* Kalkış ve varış saatleri değişebilir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule