MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ORTAK GİRİŞİM ANLAŞMASI
Havacılık Haberleri
30 Mayıs 2023 Salı 09:00

ORTAK GİRİŞİM ANLAŞMASI

Garuda Indonesia ve Singapore Airlınes, ticari ortaklıklarını güçlendirmek için ortak girişim anlaşması yaptı

Garuda Indonesia (GA) ve Singapore Airlines (SIA) bugün, iki taşıyıcı arasındaki iş birliğini güçlendirecek, Singapur ve Endonezya arasındaki yolcu kapasitesini artıracak ve müşterilere iki ülke arasında daha fazla seyahat seçeneği sunacak bir ortak girişim anlaşması yapmayı planladıklarını açıkladılar.

Düzenleyici onaylara tabi olarak önerilen ortak uçuşlar, Singapur ile Denpasar, Jakarta ve Surabaya arasındaki rotaları kapsayacak.Bu, iki hava yolunun Kasım 2021'de imzaladığı Mutabakat Anlaşması'nı (MoU) geliştirmeyi sağlayacak.

Bu anlaşma, Garuda Indonesia ve Singapore Airlines’ın Singapur ve Endonezya arasındaki uçuş potansiyelini koordine etmesine olanak tanıyacak ve müşterilere iki ülke ve ötesi arasında daha sorunsuz uçuş bağlantısı sunacak.Taşıyıcılar ayrıca ortak ücret ürünleri ve müşterilere sunulan özel teklifleri geliştirmek için kurumsal programların uyumlu hale getirilmesi dahil olmak üzere yeni atılımları uygulayabilecekler.

Garuda Indonesia Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı Irfan Setiaputra, "Bu iki ulusal bayrak taşıyıcı arasında on yılı aşkın bir süredir işbirliği bulunuyor. Bu girişimle, iki hava yolu şirketi de her iki ülkedeki müşterilerimizin Garuda Indonesia ve Singapore Airlines uçuş ağları dahilinde, artırılmış değerli hizmetlerle daha avantajlı ve çeşitli uçuş programlarının keyfini çıkarmasını hedeflemektedir" dedi.

Singapore Airlines İcra Kurulu Başkanı Goh Choon Phong ise şöyle konuştu: “Bu ortak girişim, Garuda Indonesia ve Singapore Airlines arasındaki uzun süredir devam eden ortaklığı güçlendiren bir kazan-kazan anlaşması olacak. Endonezya ve Singapur'daki havacılık pazarlarını büyütme, daha yüksek düzeyde iş ve insan bağlantılarını kolaylaştırma ve her iki ülkeyi de bölgesel turizm destinasyonları olarak tanıtma kararlılığımızı yansıtıyor. Müşterilerimiz ayrıca daha fazla uçuş ağı bağlantısı, gelişmiş seyahat kolaylığı ve ek ücret seçenekleri dahil olmak üzere daha da fazla avantajdan yararlanacak.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule