MENÜ
İstanbul 12/17
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MUHTEŞEM ŞOV İÇİN GERİ SAYIM
Türkiye'den
19 Eylül 2018 Çarşamba 15:27

MUHTEŞEM ŞOV İÇİN GERİ SAYIM

Yarın İstanbul Yeni Havalimanı’nda başlayacak ve 4 gün sürecek Teknofest’te tüm dikkatlerin çevrildiği F-16, spor otomobiller, Kawasaki H2R motosiklet ve Challenger jetin katılacağı yarışın provası yapıldı

İstanbul Yeni Havalimanı’nda 20-23 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde hazırlıklar neredeyse tamamlandı. Büyük bir katılımın beklendiği festival bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş bir yarışa da ev sahipliği yapacak.

RedBull Racing Formula 1 aracı, F-16 SoloTürk, Lotus Evora 430GT, Aston Martin The New Ventage, Tesla P100DL, Challenger 605 ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun kullanacağı Kawasaki H2R model motosiklet pistte yarışacak. Çok sayıda yabancı gazetecinin de izlemesi beklenilen yarış öncesi bugün yeni havalimanı pistinde provalar yapıldı. Festival kapsamında gösteri yapacak olan Türk Hava Kuvvetleri’nin gösteri ekibi Türk Yıldızları da bugün prova yaptı.

Yarış planlandığı gibi gerçekleşirse Türkiye ve İstanbul Yeni Havalimanı'nın dünyaya tanıtımına da önemli katkı sağlayacak.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule