MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL'DA HAVACILIK ZİRVESİ
Havacılık Haberleri
31 Mayıs 2023 Çarşamba 08:25

İSTANBUL'DA HAVACILIK ZİRVESİ

IATA Genel Kurulu ve Dünya Hava Taşımacılığı Zirvesi İstanbul'da Pegasus Havayolları'nın ev sahipliğinde yapılacak

İstanbul’da 4-6 Haziran 2023 tarihlerinde Pegasus Havayolları ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 79. IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) Yıllık Genel Kurulu (AGM) ve Dünya Hava Taşımacılığı Zirvesi (WATS) yaklaşık 300 havayolu şirketinin CEO’larını ve üst düzey yöneticilerini buluşturacak.

Zirvede dünyanın en büyük iki uçak üreticisi Boeing ve Airbus’ın yanı sıra havacılık sektörünün önde gelen paydaşları da yer alacak. IATA Genel Direktörü Willie Walsh ve IATA Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet T. Nane, zirvenin açılış konuşmalarında havacılık sektörünün güncel değerlendirmesini yapacaklar.

Toplantıların ilk gününde Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ile Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk’ün katılacağı panelde deprem ve kriz dönemlerinde havacılık sektörünün rolü konuşulacak. Sektörün kalbinin İstanbul’da Hilton Bomonti’de atacağı bu özel etkinliğin programında sektörün pandemi sonrası dönemde gösterdiği performans ve ekonomik görünüm ele alınacak. Sürdürülebilirlik başlığı bu toplantılarda yine önemli gündem maddesi olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule