MENÜ
İstanbul 13/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İLKER AYCI EVLENİYOR
Türkiye'den
26 Ekim 2018 Cuma 12:38

İLKER AYCI EVLENİYOR

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, özel hayatında önemli bir adım atmaya hazırlanıyor

Türk Hava Yolları(THY), 29 Ekim 2018 Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'ndan ilk uçuşu 31 Ekim'de Ankara'ya yapmaya hazırlanırken, şirketin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, özel hayatında önemli bir adım atıyor. Bir süre önce eski eşinden boşanan Aycı, spor yorumcusu Tuğçe Saatman ile 18 Kasım'da dünya evine girmeye hazırlanıyor.

TUĞÇE SAATMAN KİMDİR

Tuğçe Saatman, 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Tuğçe Saatman, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Megakent'te tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne başlayan ve bu bölümü tamamlayan Tuğçe Saatman, mezuniyetinin ardından kendisini kamera önünde bulmuştur. Babasının da vermiş olduğu destek ile spor spikerliğine başlamış ve Lig Tv ekranlarında Yılın Kadın Spor Spikeri seçilmiştir.

Tuğçe Saatman konuk olarak katıldığı Üç Adam programında ofsayt taktiği ve ofsaytın tanımı için "ofsaytı anlamak değil anlatmak zor" açıklaması ile büyük alkış almıştır.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule