MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVAŞ'TA YENİ ATAMA
Türkiye'den
17 Kasım 2020 Salı 12:36

HAVAŞ'TA YENİ ATAMA

Havaş Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı’na Engin İdemen atandı

Yer hizmetleri sektörünün önde gelen şirketlerinden Havaş’ın, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kasım 2020’den itibaren Engin İdemen getirildi.

Türkiye, Letonya ve Suudi Arabistan’da 30 havalimanında tam kapsamlı yer hizmetleri faaliyetleri bulunan Havaş’ın üst yönetiminde görev değişikliği oldu. Havaş Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak görevini sürdüren Engin İdemen, 1 Kasım 2020 tarihi itibarıyla Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Lisans eğitimini Işık Üniversitesi’nde İşletme bölümünde yapan Engin İdemen, 2000 yılında başladığı kariyerinde havacılık sektörünün farklı alanlarında faaliyet gösteren şirketlerde satış ve pazarlama birimlerinde çeşitli görevler üstlendi. İlk kez Havaş’a 2002 yılında katılan İdemen, uzmanlığını operasyon, satış ve pazarlama alanında sürdürdü. 2013 yılından itibaren ise Satış ve Pazarlama bölümünde yönetici pozisyonlarında görev aldı. Temmuz 2020’den itibaren Satış ve Pazarlama Koordinatörlüğü görevini yürüten İdemen, 1 Kasım 2020 itibarıyla Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule