MENÜ
İstanbul 14/16
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
METRO HATTI HIZLA İLERLİYOR
Türkiye'den
15 Kasım 2020 Pazar 12:40

METRO HATTI HIZLA İLERLİYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Şantiyesi’nde incelemelerde bulundu
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Şantiyesi’nde incelemelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu, 31.5 kilometre uzunluğundaki hattın Halkalı Marmaray istasyonundan başladığını kaydetti. Hattın Halkalı’nın ardından Küçükçekmece, Olimpiyat, Kayaşehir ve Arnavutköy’den geçerek İstanbul Havalimanı’na bağlandığını aktaran Karaismailoğlu, şunları kaydetti:
“Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Yaklaşık 3 bin kişi çalışıyor. İstanbul Havalimanı’ndan Gayrettepe’ye giden 37 kilometrelik metro hattımızda da çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.”
Gebze’den erişim
Karaismailoğlu, Gebze’den Marmaray’a binen bir vatandaşın Halkalı’ya ulaştıktan sonra Halkalı-İstanbul Havalimanı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hatlarını kullanabileceğini söyledi.
Hattın hem İstanbul’un batı yakasından hem de doğu yakasından istanbul Havalimanı’na erişim imkanı sağlayacağını hatırlatan Karaismailoğlu, “Çok ince bir detayla çalışıyoruz. Arkadaşlarımızı motive ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu metro hatları İstanbullularla ve ülkemizle buluşacaklar. Gayrettepe-Kağıthane Hattı’nı mayıs sonu gibi bitirmeyi hedefliyoruz. Gayrettepe’den havalimanını da önümüzdeki yıl içerisinde bitirmek hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule