MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GAZİANTEP-BAĞDAT UÇACAK
Seyahat Rotası
26 Mart 2022 Cumartesi 17:09

GAZİANTEP-BAĞDAT UÇACAK

AnadoluJet, Güneydoğu Anadolu bölgesinin incisi Gaziantep’ten Bağdat’a uçuşlara başlıyor

Türk Hava Yolları’nın prestijli markası AnadoluJet, Gaziantep – Bağdat uçuşlarını açılışa özel 99 USD’den (Tek yön) başlayan cazip fiyatlarla başlatıyor.

1 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla Gaziantep-Bağdat arasında karşılıklı gerçekleşecek uçuşlar haftanın 2 günü icra edilecek. (Gaziantep – Bağdat arası uçuşlar çarşamba ve pazar; Bağdat – Gaziantep arası uçuşlar ise perşembe ve pazar günleri)

Seferler, Gaziantep Havalimanı’ndan çarşamba günleri saat 23.45’te, pazar günleri 00.40’ta düzenlenecek olup; Bağdat Havalimanı’ndan perşembe günleri yerel saatle 02.30’da, pazar günleri ise 03.20’de yapılacak.

İslam dünyasının kültür ve ticaretinin merkezi konumunda yer alan Irak’ın başkenti Bağdat, Dicle Nehri’nin iki yakasına kurulu konumuyla tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Hatra Harabeleri ile keşfedilmesi gereken tarihi yerler listesine adını yazdırmıştır. Mezopotamya’nın kalbi Bağdat, bu tarihi mirası AnadoluJet misafirperverliğiyle keşfetmeye çağırıyor.

AnadoluJet misafirleri, 31 Mart 2022 (dahil) tarihine kadar satın alacakları biletlerde 31 Mayıs 2022 (dahil) tarihine kadar değişiklik yapma hakkına sahip olacak. Ayrıntılı bilgi için www.anadolujet.com web sitesini ziyaret edebilir, satın aldığınız biletler üzerinde iptal, iade ve değişiklik haklarınızla ilgili detaylara “Esnek Bilet Hakları” sayfasından ulaşabilirsiniz.

AnadoluJet, yolcularının ve uçuş ekibinin sağlıklı ve güvenli bir seyahat gerçekleştirebilmeleri için hijyen önlemlerini yüksek standartlarda, düzenli olarak uygulamaktadır. Detaylı bilgiye; https://www.anadolujet.com/tr/kurumsal/haberler-ve-duyurular/guvenli-seyahat-standartlarimiz linkinden erişebilirsiniz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule