MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GÜNEY AVRUPA KAMPANYASI
Seyahat Rotası
17 Şubat 2022 Perşembe 11:00

GÜNEY AVRUPA KAMPANYASI

Türk Hava Yolları’ndan Güney Avrupa’ya seyahat edecek misafirlerine özel kampanya

Dünyanın en çok ülkesine uçan ve misafirlerinin seyahat sağlığını, konforunu aldığı önlemlerle her daim ön planda tutan havayolu Türk Hava Yolları, Türkiye’deki uçuş noktalarından* Akdeniz’in eşsiz güzelliğe sahip ülkeleri İtalya, Fransa, Portekiz, İspanya, Yunanistan ve Malta’da bulunan 24 uçuş noktasına avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunuyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, İstanbul çıkışlı uçuşlarda, 17-25 Şubat 2022 tarihleri arasında satın alacakları biletler ile 1 Mart -15 Haziran 2022 tarihleri arasında her şey dâhil 149 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçuş ayrıcalığı elde edecek.

Her şey dâhil gidiş-dönüş 149 Dolar’dan başlayan fiyatlar, Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilir.

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

*Kampanya, İstanbul Havalimanı bağlantısı ile gerçekleştirilecek uçuşları kapsamaktadır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule