MENÜ
İstanbul 16/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES'TEN AYRICALIKLAR
Seyahat Rotası
15 Ocak 2024 Pazartesi 14:19

EMIRATES'TEN AYRICALIKLAR

Dubai ve ötesine gerçekleştireceğiniz seyahatlerde 8 saat veya daha uzun süreli kalışlarda Museum of the Future ve Atlantis Aquaventure'da hediye giriş biletleriyle Emirates’in misafiri olabilirsiniz

Emirates, bu kış Dubai'yi ziyaret etmeyi planlayan yolcular için heyecan verici yeni kampanyasını duyurdu. 12 Ocak'tan itibaren, Dubai ve ötesine gerçekleşecek seyahatler için uçak bileti satın alan, Dubai'de 8 saat ve daha uzun süreli kalacak yolcular, Dubai'nin en büyük turistik mekânlarından ikisi olan Museum of the Future ve Atlantis Aquaventure için Emirates’in hediye ettiği giriş biletlerinden yararlanabilecekler.

Ziyaretçileri günümüzden 50 yıl sonrasına götüren The Museum of the Future, Dubai’nin en yeni mücevheri olarak öne çıkıyor. Tatilseverler ayrıca, dünyanın en büyük su parkı olan Atlantis Aquaventure'daki su kaydırakları ve oyun alanlarında serinleyerek eğlencenin keyfini çıkaracaklar. 

Tüm uçuş sınıfları için sunulan bu özel kampanya, 12 Ocak - 1 Şubat 2024 tarihleri arasında satın alınan biletler ve 15 Ocak - 31 Mart 2024 tarihleri arasındaki seyahatler için geçerli. Hediye etkinlik biletleri Emirates çağrı merkezi, emirates.com, Emirates bilet ofisi veya seyahat acenteleri aracılığıyla satın alınan uçuş biletleri için seyahatten en az 96 saat öncesine kadar temin edinilebilir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule