MENÜ
İstanbul 16/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
A380’LE HERGÜN NEW YORK UÇUŞU
Seyahat Rotası
1 Aralık 2023 Cuma 11:03

A380’LE HERGÜN NEW YORK UÇUŞU

Etihad, A380’le hergün New York'a uçacak

Etihad Havayolları, Nisan ayından itibaren Airbus A380 uçağıyla Abu Dabi Uluslararası Havalimanı-New York'un John F Kennedy Havalimanı seferlerini başlatacağını duyurdu. Böylece havayolu şirketinin, JFK Havaalanına günlük iki uçuşundan birisi A380’le yapılacak. Diğer uçuşta ise Boeing 787-9 kullanılıyor.

Etihad, filosundaki A380 tipi uçakları yeniden kullanmaya karar vermiş ve ilk olarak Londra Heathrow seferini başlatmıştı. New York hattı, Londra’nın ardından A380’in uçtuğu ikinci rota olacak.

Etihad Havayolları İcra Kurulu Başkanı Antonoaldo Neves, yolcularını A380 ile Atlantik üzerinden uçurmaktan ve müşterilere daha iyi bir deneyim sunmaktan dolayı heyecan duyduğunu belirterek “Yolcularımız ister Ekonomi, Business, First, ister gökyüzündeki üç odalı süit “The Residence” ile uçuyorlar. Bunun tüm misafirlerimiz için, özellikle de kurumsal müşterilerimiz için önemli olduğunu biliyoruz. A380'in sağladığı zamanlama ve konfor, iş randevularına enerjik ve hazır bir şekilde varabilmeleri anlamına geliyor" dedi.

Kaynak: Aerotime.aero

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule