MENÜ
İstanbul 16/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES ÖDÜLE DOYMADI
Havacılık Haberleri
30 Temmuz 2018 Pazartesi 10:51

EMIRATES ÖDÜLE DOYMADI

Emirates, Skytrax Ödülleri’nde, üst üste 14. kez Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence Sistemi ödülünün sahibi oldu

Emirates, seçkin Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri’nde Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence Ödülü’nü 14’üncü kez kazanarak bir rekora imza attı. Şirket ayrıca, bu yıl, Ortadoğu’daki En İyi Havayolu Personeli Hizmeti ödülünü aldı.

Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri, havayolu hizmetleri mükemmelliğinde küresel belirleyici olarak kabul ediliyor. Bu yılın sonuçları, 100 ülkeden, 20 milyonun üzerindeki yolcu ile belirlendi. Araştırma, Ağustos 2017’den Mayıs 2018’e kadar 335 havayolu şirketi üzerinde gerçekleştirildi.

Emirates’in Müşteri Deneyimleri Bölüm Başkan Yardımcısı (IFEC) Patrick Brannelly konuya dair yaptığı açıklamada: “İnovasyon ve hizmet kusursuzluğu konusundaki kararlılığımızın Skytrax tarafından tanınması gurur verici. Her zaman için, yaratıcı ve geçerli kalmak ve dünyanın pek çok farklı kültüründen oluşan yolcularımıza cazip gelecek planı oluşturmaya devam etmek adına çok sıkı çalışıyoruz. Bu ödüllerin, yolcuların doğrudan geribildirimine dayanması, memnuniyet verici bir sonuç ve Emirates deneyiminin oluşturulması konusundaki yoğun çalışmalarımızın, harika bir şekilde tanınması demek oluyor,” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule