MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES’DEN FARKLI ROTALAR
Seyahat Rotası
23 Temmuz 2019 Salı 00:01

EMIRATES’DEN FARKLI ROTALAR

Emirates, İspanya ve Meksika arasında ihtiyaç duyulan hizmeti yerine getirmek için, günlük uçuşlar gerçekleştirilecek

Emirates, İspanya’nın Barcelona (BCN) şehri üzerinden, Dubai’den (DXB), Mexico City Uluslararası Havaalanı’na (MEX), 9 Aralık 2019 tarihinden itibaren, yeni, günlük uçuşlar başlatmayı planladığını açıkladı.

Emirates’in Mexico City uçuşu, Barcelona üzerinden bir bağlantı servisi olarak gerçekleşecek.  Meksika, İspanya ve BAE vatandaşlarının, her bir ülkeye vizesiz seyahat etmenin keyfini yaşamaları için, sadece pasaportlarını yanlarına almaları yeterli olacak.  

Yeni rotada, Business Class’ta, 2-2-2 düzeninde oluşturulmuş 38 koltuk ve Economy Class’ta 264 koltuk olmak üzere, iki sınıflı Emirates Boeing 777-200LR uçakları ile hizmet verilecek. Yeni 777 uçuşu ayrıca, 14 tona kadar kargo imkânı sağlayarak, avokado, kabuksuz meyveler, mango, otomotiv parçaları ve medikal tedarik malzemeleri gibi, Meksika’dan ihraç edilen ürünlerin, küresel pazarlarda daha fazla yer almasına imkân tanıyacak.  Emirates SkyCargo, Mexico City’ye ve oradan, 2014 yılından beri kargo taşımaları gerçekleştiriyordu ve geçen yıl, bu rotada, 22,500 tondan fazla kargo taşıdı.

Emirates Airline Başkanı Sir Tim Clark şunları söyledi: “Mexico City Havaalanı’nın yüksek irtifası nedeni ile Dubai’den kesintisiz uçuş gerçekleştirmek mümkün değil ve Barcelona da, bu duraklama için doğal bir seçim. Bu İspanyol şehri ve Mexico City arasındaki, uzun zamandır, yüksek müşteri talebine rağmen, diğer havayolu şirketlerinin ihmal ettiği ve gereken hizmetin verilmediği bu rotada, doğrudan bağlantı sağlamaktan dolayı memnuniyet duymaktayız. Hem İspanya hem de Meksika’daki yetkililere ve ortaklarımıza, bu yeni rotadaki destekleri için teşekkür etmek istiyoruz ve benzersiz ürünlerimiz ve ödüllü hizmetlerimizi sunmayı dört gözle bekliyoruz.”

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule