MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
E-VİZE VE KİOSK TARTIŞILDI
Havacılık Haberleri
12 Nisan 2018 Perşembe 08:49

E-VİZE VE KİOSK TARTIŞILDI

SHGM'nin düzenlediği toplantıda "Havaalanlarında E-Vize Uygulaması, Kiosk ve Yeni Teknolojiler" değerlendirildi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün (SHGM) düzenlediği “E-Vize uygulaması için kioskların havaalanlarında tesis edilme gerekliliği” konulu toplantı ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla Ankara’da yapıldı.

Hava Ulaşımını Kolaylaştırma Yönetmeliği (SHY-HUK) kapsamında "Havalimanları Güvenliğine Yönelik Saldırıların Bertaraf Edilmesi, Yaşanan Olaylar ve Alınacak Dersler" ana temasıyla 22 Şubat 2018 tarihinde İstanbul'da Hava Ulaşımını Kolaylaştırma Komitesi (HANKOK) toplantısı çerçevesinde düzenlenen toplantı Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Can Erel başkanlığında gerçekleştirildi.

HANKOK Toplantısında “E-Vize uygulaması için kioskların havaalanlarında tesis edilme gerekliliği” konusunda bir toplantı düzenlenmesi kararı doğrultusunda organize edilen toplantıya, Dışişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, DHMİ Genel Müdürlüğü, Maliye Bakanlığı, Havayolu Kuruluşları ve Terminal İşletmecileri temsilcileri katıldı.

SHGM Nuri Demirağ Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, ilgili kurumların görüş ve önerileri alınarak yapılması gereken düzenleme hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule