MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DÜNYA SPOR TURİZMİYLE HAREKETLENİYOR
Seyahat Rotası
26 Aralık 2017 Salı 16:32

DÜNYA SPOR TURİZMİYLE HAREKETLENİYOR

Dünyanın en önemli spor branşlarından futbol; her yıl binlerce insanın seyahat etmesini sağlıyor

Günümüzde uluslararası alanda düzenlenen spor organizasyonlarının sayısı ve bu organizasyonlara iştirak eden sporcu sayısı, spor turizminin büyümesine vesile oluyor. Takipçi sayısıyla dünyanın en önemli spor branşlarının başında gelen futbol ise her yıl binlerce insanın seyahat etmesini sağlıyor. Birbirinden özel yetenekleri yakından izleme şansı sunan bu eşsiz deneyim için Vizyon Turizm, misafirlerine eğlenceli programlar düzenleyerek dünyanın en önemli futbolcularını yakından görmek isteyen herkesi istediği ülkeye götürüyor.

Dünyanın farklı ülkelerinde farklı sporlar

Bu tutkunun tatile de vesile olduğunu belirten Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, “Aslına bakarsanız uluslararası alanda düzenlenen spor organizasyonlarının sayısı ve bu organizasyonlara iştirak eden sporcu sayısı, spor turizminin büyümesine vesile olmaktadır. Öte yandan spor turizminden elde edilecek gelirler sadece o spor organizasyonunun getireceği gelirler olarak düşünülmemelidir. Dünyanın pek çok kenti ya da ülkesi, uluslararası spor organizasyonlarını ülkesine çekerken, o spor olayının doğrudan getirisinin üzerinde yatırımlar yapmışlardır. Bizde Vizyon Turizm olarak bu bilinçle hareket ediyor, sektörün gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli paketlerin altına imza atıyoruz.” dedi.

Çizmeci: Derbi maçlarıyla taraftarları kasıp kavuran bir olgu

 “Bireysel olarak gidenler çok olsa da grup olarak henüz istediğimiz standartı tutturamadık. Oysaki spor, toplumsal dayanışma ve bütünleşmeyi sağlayan, insanların ve farklı kültürlerin birbirlerini daha iyi tanımalarına olanak veren önemli bir unsur. Yukarıda da bahsettiğim gibi spor, toplumsal dayanışma ve bütünleşmeyi sağlayan önemli bir faktör. Tüm dünyanın yakından takip ettiği sporların başında gelen futbol ise heyecanı ve özellikle derbi maçlarıyla taraftarları kasıp kavuran bir olgu. Birbirinden özel yetenekleri yakından izleme şansı sunan bu eşsiz deneyim için biz Vizyon Turizm olarak, misafirlerimize eğlenceli programlar sunarak dünyanın en önemli ayaklarını yakından görmek isteyen herkesi istediği ülkeye götürüyoruz. Başlangıçta ve bitişte dost kalma prensibiyle yürüttüğümüz bu süreç kapsamında bilet ve vize işlemleri, otel rezervasyonları, yurt dışından gelen misafirlerin tüm organizasyonları ile konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmetleri ile tam bir tur programı sunuyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule