MENÜ
İstanbul 15/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GULFSTREAM G650 İLE ANTARCTICA'YA TATİLE
Seyahat Rotası
22 Aralık 2017 Cuma 09:38

GULFSTREAM G650 İLE ANTARCTICA'YA TATİLE

Çin merkezli Deer Jet, iş jet'i ile Antarctica'ya turist getirmeyi planlıyor

Gulfstream G650 ile tatil programı paketi dünyada ilk defa

Bir yıl süren planlamanın ardından, Çin merkezli özel jet operatörü Deer Jet, Antarctica'daki Wolf's Fang Havaalanı'na yapılan bir deneme uçuşunu başarıyla tamamladı. Bu başarılı deneme uçuşu, Çin ile Antartika arasında meraklı turistler için yeni bir rota olacak.

Ocak 2018 için tur şirketi ilk programı yayınlanmış durumda

Marka müdürü İran Monroy, "Çin'den Antarktika'ya istek bizi bu yola sürükledi. 46 bin ziyaretçinin yüzde 12'sini oluşturmaktadır ve hat açıldıktan sonra bu rakamın 2017'de yüzde 200 oranında artması beklenmektedir" şeklinde konuştu.

Deer Jet havayolu Antartika'ya ulaşmanın en güvenli yol olduğundan emin olmak için yüzlerce uçuş rotasını, muhtemel riskleri, uçuş desteğini ve acil durum planlarını değerlendirdi. Şirket pürüzsüz, sorunsuz test uçuşundan sonra planlı tarifeli turist getirmeyi onayladı.

Deer Jet'in Antarktika'daki yeni hizmetinin moral kaynağı ise bu yılın başlarında başlattığı extreme gezinin  tutması. Tahiti'deki St. Regis Bora Bora Resort'u ilk özel Boeing VIP 787 iş jeti ile geziler düzenlemeye başlamış ve çok başarılı olmuş bir proje.

Deer Jet, 22 yıllık bir operasyonun ardından 180 ülke ve bölgede 800 havaalanına uçuyor. Uçak yönetimi, aracılık, yer hizmetleri, FBO, hava medikal, lüks seyahat ve isteğe bağlı charter sunuyor. Şirket ayrıca, ortak Sanya Artemis Yacht Entertainment vasıtasıyla süperyat charteri, kombinasyon jet ve yat charteri ve Tahiti, Paris, Roma, Japonya, Tayland ve Avustralya gibi çok uzak yerlere lüks tur paketleri de geliştirmiş durumda.

Antartika'ya yolculuklar, kasım ayından mart ayına kadar geçen yaz aylarında sunulacak. İlk 18 günlük tur, Ocak 2018 için planlanıyor. Tur Colombo, Cape Town ve Antarctica'daki duraklarla Pekin'den kalkıyor. Konuklar Gulfstream G650'de yolculuk yapacak.

Şeref SEZGİN-Airkule.com

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aviation
 22 Aralık 2017 Cuma 12:31
Muhtesem deneyim olur. Unutulmayacak gezi rotası.
 Pars
 22 Aralık 2017 Cuma 11:21
Gitmek isterim,tatil budur.
 Görkem
 22 Aralık 2017 Cuma 11:07
Heyecan verici yolculuk.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule