MENÜ
İstanbul 15/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BU UÇAK TATİL YAPTIRIR
Seyahat Rotası
15 Ağustos 2017 Salı 09:10

BU UÇAK TATİL YAPTIRIR

Eurowings’in yeni ‘Eurowings Holidays’ tasarımlı uçağı ile tatil havasına girin!

Eurowings, Airbus A320 uçağını, yeni ‘Eurowings Holidays’ tasarımı ile misafirlerine sunuyor. Göz alıcı tasarıma sahip uçak, Eurowings ve Tropo işbirliği ile hazırlandı.

Yılbaşından bu yana, havayolu, Eurowings Holidays tur operatörü markası altında kaliteli ve cazip fiyatlı paket tatiller sunuyor. Şimdi de Eurowings, filosundaki Airbus A320 uçaklarından birini tatil motifleri ile süsleyerek seyahat severlerle buluşturuyor.

Palma de Mallorca merkezli uçak, çok sayıda tatil güzergahına uçacak. Rengarenk Airbus uçağı ile seyahat etmek ve cazip fiyatlarla sunulan çok sayıda uçuş ve otel alternatiflerini incelemek isteyen misafirler, www.eurowings.com/holidays adresini ziyaret edebilirler. Örneğin misafirler, yalnızca 255 Avro’ya uçuşlar da dahil olmak üzere Palma de Mallorca'da 4 yıldızlı bir otelde 1 haftalık tatile sadece birkaç tık ile ulaşabilirler.

Seyahat severlere sunulan alternatifler, yeni tatil rotaları içerecek şekilde artmaya devam edecek. Bu nedenle misafirlerin düzenli olarak www.eurowings.com/holidays adresine göz atması faydalı olacak.

Yeni Eurowings Holidays paketleri, tur organizatörü Tropo ile pek çok havayolunun yenilikçi projelerini ve dijital hizmetlerini biraraya getiren ‘MakeMyWay’ programının bir parçası olarak geliştirildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule