MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BODRUM SEFERLERİNE BAŞLADI
Türkiye'den
12 Haziran 2018 Salı 14:09

BODRUM SEFERLERİNE BAŞLADI

Katar Havayolları Bodrum seferlerine başladı

Katar Havayolları’nın Milas- Bodrum Havalimanı'na yaz boyunca gerçekleştireceği seferlerin ilki bugün yapıldı. Doha’dan kalkış yapan ve saat 12.00 sıralarında Bodrum’a inen Airbus 320 tipi uçak 'su takı' ile karşılandı.

Karşılama töreninde Milas Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, TAV Havalimanları Holding İşletmeler Direktörü Can Karamustafaoğlu ve Katar Havayolları Güney Doğu Avrupa Ülkeleri Müdürü Ferit Aksun katıldı.

Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Sayın Akbar Al Baker, seferlerin başlamasıyla ilgili şunları söyledi:

“Bugün, yedi ay içindeki üçüncü yeni Türkiye destinasyonumuz olan Bodrum'a gerçekleştirdiğimiz ilk uçuşumuz, Türkiye'ye olan bağlılığımızı gösteriyor. İş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularımız, bu ülkenin sunduğu tüm deneyimlere büyük ilgi gösterdiği için, Türkiye'ye gerçekleştirdiğimiz hizmetler için çok fazla talep alıyoruz. Yolcularımıza, tatil sezonu başlarken güzel tatil beldesi Bodrum'u ziyaret etme fırsatı sunacağımız için çok heyecanlıyız. Bodrum yolcuları artık ödüllü Doha - Hamad Uluslararası Havalimanı (HIA) ile hızla genişleyen rotalarımızdaki herhangi bir noktaya sorunsuz seyahat edebilecek.”

TAV Holding İşletmeler Direktörü Can Karamustafaoğlu da, “TAV Havalimanları’nın Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas–Bodrum Havalimanı işletmesini devralmasıyla birlikte Bodrum’da uçuş ağının genişlemesi ve uçuşların tüm yıla yayılması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bodrum’da özellikle yurt dışı direkt uçuşların artırılması için yerel yönetim ve STK’larla işbirliği içinde tanıtım çalışmaları sürdürüyoruz. Qatar Airways’in haftada iki gün Bodrum’a düzenlenecek uçuşlarından dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bodrum’un hak ettiği yere ulaşması için aralıksız çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Uçuş Seferleri: (12 Haziran – 28 Eylül)

Doha (DOH) - Bodrum (BJV) QR 317 seferi, kalkış 07:15, varış 11:55 (Salı, Cuma)

Bodrum (BJV) - Doha (DOH) QR 318 seferi, kalkış 12:55, varış 17:20 (Salı, Cuma)

Seferler  Airbus A320 tipi uçaklarla haftada 2 kez gerçekleştirilecek.

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule