MENÜ
İstanbul 15/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
OCAK:DHMİ EKONOMİYE ÖNEMLİ KATKI SAĞLIYOR
Türkiye'den
12 Haziran 2018 Salı 08:21

OCAK:DHMİ EKONOMİYE ÖNEMLİ KATKI SAĞLIYOR

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, DHMİ olarak hem dev yatırımlar yaptıklarını, hem dünya çapında işletme becerisine sahip olduklarını, hem de ekonomiye büyük katkı sağladıklarını söyledi

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, Gaziantep Havalimanı Yeni Terminal Binası, Apron ve Kapalı Otopark işi temel atma törenine katılmak üzere gittiği Gaziantep’te havalimanında incelemelerde bulundu. Başmüdürlükte kendisini ziyarete gelen personelle bir süre sohbet eden Ocak, personelin çeşitli konulardaki sorularına cevap verdi; kuruluşun projeleri, hizmetleri ve hedefleri konusunda açıklamalarda bulundu. Samimi bir ortamda geçen toplantıda söz alan DHMİ çalışanları, Ocak’a  kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve sorunlarının çözümündeki hassasiyetinden ötürü teşekkür ettiler.

HAYALİ HEDEFİ OLMAYAN HİÇBİR NOKTAYA VARAMAZ

Sohbet toplantısında ekip çalışmasının önemi üzerinde duran Ocak, “Her zaman dinamik yönetim, günün koşullarına göre yönetim tarzı çok önemlidir. Bunu yakalayan yöneticiler ve idare ettikleri kurumlar başarıyı yakalar, bunu başaramayanlar ise yerinde sayar, hatta geriye gider.“ şeklinde konuştu.

Ocak özetle şunları söyledi:

“Büyük hayallerimiz, hedeflerimiz var. Hayali olmayan, hedefi olmayan kişi ve kuruluşlar hiçbir noktaya varamaz. Kurum olarak bu hedeflerimizi gerçekleştirecek bilgimiz de tecrübelerimiz de var Allah’a şükürler olsun. Güçlü bir ekibe sahibiz, bize hedef dayanmıyor, başkalarının yeni hayal ettiği, koyduğu hedefleri biz çoktan gerçeğe dönüştürmüşüz, dünya markası olma yolunda önemli mesafe kat etmişiz.

EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORUZ

Öyle bir kurumdayız ki, hem dev yatırımlar yapıyoruz, hem dünya çapında işletme becerisine sahibiz, hem de ekonomiye büyük katkı sağlıyoruz.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi sadece yatırımlarla değil aynı zamanda ekonomiye yaptığı katkılarla da gündemdedir. Yeni modelin içinde kuruluşumuz bütçe katkı payları, vergiler olarak ekonomiye 14,6 milyar TL’lik katkı sağlamıştır. Hedefimiz yatırımlarımızın ve ekonomiye olan katkılarımızın hız kesmeden devam etmesidir. Ayrıca 2023 hedefimiz ülkemizin, Türk Sivil Havacılığının küresel ölçekte merkez olmasıdır. Biz yatırımlara devam ediyoruz. Bu başarıların altında büyük emekler, yatırımlar yatıyor. Herkesin alın teri yatıyor, o kadar önemli işler yapıyoruz ki saymakla bitmez.

BİZ ÖNEMLİYİZ

Evet, biz önemli bir kuruluşuz. Önemimiz ölçüsünde çok daha önemli yerlere gelmek zorundayız. İyi yerlere geldik ama burada durmayacağız. Çok daha iyi yerlere geleceğiz. Hep birlikte, hepimiz çalışacağız. Birlikte huzur içinde çalışmaya devam edeceğiz. Huzur olmayan yerde verim olmaz bu çok önemli. Huzurunuz olmazsa verimi yakalayamazsınız. Herkes kendi üstüne düşeni yapacak, herkes birbirine saygılı olacak. Bizler amirleriniz olarak sizi koruyacağız, haklarınızın kollayıcısı olacağız. Sizler de bizi sayacaksınız. Bu çok zor bir şey değil. Aramızda huzursuzluklar olabilir, fikir anlaşmazlıkları olabilir ama bunların hiçbiri çözülemeyecek şeyler değil. Yeter ki iş odaklı olalım. Bu kurum hepimizin kurumu, yeter ki bu kuruma katkı sağlayalım. Bunlar önemli. Hepimizden benim ricam, beklentim bu.”

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule