MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BALİ SEFERLERİNE BAŞLIYOR
Dünyadan
13 Haziran 2018 Çarşamba 17:56

BALİ SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Singapur Hava Yolları yeni Boeing 787-10'ları ile Bali seferlerine başlıyor

SQ942 Singapur - Denpasar ve SQ943 Denpasar - Singapur seferleri, Singapur Havayolları'nın yeni Boeing 787-10 model uçak filosu ile her gün gerçekleştirilecek.

Her gün düzenlenecek SQ942 seferleri, Singapur Changi Havalimanından saat 09:15 (Singapur Saati) itibariyle kalkacak olup saat 11:55 (Merkez Endonezya Saati) itibariyle Bali Ngurah Rai Uluslararası Havalimanına varacak. Her gün düzenlenecek SQ943 seferleri, Bali Ngurah Rai Uluslararası Havalimanından saat 13:05 (Merkez Endonezya Saati) itibariyle kalkacak olup saat 15:45 (Singapur Saati) itibariyle Singapur Changi Havalimanına varacak.

337 koltuğa sahip ve Singapur Havayolları’nın yeni bölgesel kabin ürünleriyle donatılmış olan 787-10 model uçaklar; 36 Business Class ve 301 Economy Class olmak üzere müşterilerine iki kabin sınıfında hizmet verecek. Olağanüstü işletim verimliliği ve ileri teknoloji ile donatılmış Boeing 787-10'lar, bölgesel uçuşlarda daha konforlu bir deneyim sunabilmek için tasarlandı.

Yeni bölgesel Business Class koltukları, tüm müşterilerin koridora doğrudan erişimini mümkün kılan 1-2-1 kurulumunda ileriye dönük şekilde düzenlendi. Koltuklarının 180° tam yatak haline getirebilecek şekilde yatırabilme imkanına sahip olan Business Class müşterileri, en kısa uçuşlarda bile daha konforlu bir şekilde dinlenebilmenin tadını çıkaracaklardır. Tüm koltuklar 26” genişliğinde olup içe çekilebilir kol dayanakları yükseltilip alçaltılabilen özelliktedir. Orta sıra koltukları birbirinden ayıran bölmelerin ayarlanabilir olması, yolcuların istedikleri mahremiyete ulaşmalarına olanak sağlar. Kişisel eşyaların yerleştirilebileceği geniş alan seçenekleri, koltuk içi güç kaynağı ve USB girişleri ile birlikte 18" yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran gibi seyahat deneyimini güzelleştirecek olanaklar da müşterilerimize sunulmaktadır.

Yeni Economy Class koltuklar, daha gelişmiş bir tasarımla daha fazla alan ve daha fazla konfor sunuyor. İleri teknoloji ve ergonomi ile geliştirilen koltuklar, altı yöne ayarlanabilen koltuk başlığı ve katlanabilir kanatlarıyla daha fazla alan ve sırt desteği sunmaktadır. Ayrıca; 11,1’’ inç dokunmatik ekran, kumanda ihtiyacını ortadan kaldırmakta ve Singapur Havayolları'nın ödüllü uçak içi eğlence sistemi KrisWorld içerisindeki en yeni filmleri izlemek isteyen Economy Class müşterilere daha fazla kolaylık sunmaktadır.

Boeing 787-10 ile Denpasar, Bali'ye düzenlenecek olan seferler, Singapur Havayolları’nın Endonezya'daki turizmi destekleme taahhüdünü vurgularken, tüm müşterilere kesintisiz ve keyifli bir seyahat deneyimi sunuyor. Boeing 787-10'lar, önümüzdeki on yıl boyunca Singapur Havayolları’nın büyüme ve filo modernizasyonunun desteklenmesi konusunda önemli bir rol oynayacak. Singapur Havayolları; kesin siparişi yapılan 49 adet 787-10 ile birlikte, 2021/22 mali yılında teslim edilecek 20 adet Boeing 777-9'un da kesin siparişini verdi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hakki
 14 Haziran 2018 Perşembe 11:56
SIA yeni Istanbul havalimanina hem yeni ucaklar hemde daha cok ucmanizi diliyoruz. Yeter artik B772 istemiyorum. Yorgun ucaklarla ucmak guzel degil artik. Sydneyli Hakki.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule