MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AYJET 40 PİLOTU DAHA MEZUN ETTİ
Havacılık Haberleri
11 Haziran 2018 Pazartesi 12:27

AYJET 40 PİLOTU DAHA MEZUN ETTİ

AYJET Uçuş Okulu ile Özyeğin Üniversitesi arasında 2012 yılında başlayan uçuş eğitiminde işbirliği kapsamında, 40 pilot adayı uçuş eğitimlerini başarıyla tamamlayarak havayolu pilot lisansı almaya hak kazandı

AYJET Uçuş Okulu’ndan Özyeğin Pilotaj Lisans Programı 4. Dönem olarak mezun olan pilotların mezuniyet töreni, 9 Haziran 2018 Cumartesi günü, Hezarfen Havaalanı’nda yapıldı. Tören, mezun pilotların aileleri, yakınları, Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü ÖZYEĞİN, Özyeğin Üniversitesi Rektörü Esra GENÇTÜRK, AYJET ve Özyeğin Üniversitesi personelinin katılımıyla gerçekleştirildi. Törende AYJET Okul Müdürü Naci UÇAR, Özyeğin Üniversitesi Rektörü Esra GENÇTÜRK ve Dördüncü Dönem birincisi Can BEDİZEL birer konuşma yaptı.

AYJET ile Özyeğin arasındaki eğitim işbirliği, bir yandan mezunlar verirken diğer yandan uçuş eğitimine yeni başlayan gruplarla devam ediyor.  Özyeğin Üniversitesi AYJET işbirliği kapsamında daha önce mezun olan 40 pilotun 39’u işe başladı. Hali hazırda 76 Özyeğin Pilotaj Lisans Programı öğrencisinin AYJET’ te uçuş eğitimi devam ediyor.  

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun mezun pilotlarından yüzde 88’ i hava yollarında uçmaya başladı. Bu mezunların 77’si SunExpress, 159’u Pegasus, 391’i THY ve diğerleri farklı havayollarında olmak üzere toplam 817 pilot kokpitteki yerlerini aldı.

İşte törenden fotoğraflar…

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule