MENÜ
İstanbul 12/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ATLASZEDELER HAKKINI İSTİYOR
Türkiye'den
30 Eylül 2020 Çarşamba 15:16

ATLASZEDELER HAKKINI İSTİYOR

Atlasglobal’in iflasından sonra maaş ve kıdem tazminatlarını alamayan eski şirket çalışanları hak arama mücadelesini sürdürüyor

Atlasglobal’in iflasından sonra maaş ve kıdem tazminatlarını alamayan eski şirket çalışanları hak arama mücadelesini sürdürüyor. A.Z.A.P-Atlas Zedeler Adalet Platformu’nda birleşen Atlasglobal mağdurları, hukuki mücadelenin yanı sıra çok sayıda basın açıklamasıyla seslerini duyurmaya çalıştılar. Alacaklarını bir türlü alamayan Atlasglobal eski çalışanları, bu kez şirketin sahibi Murat Ersoy’un evini ziyaret ederek, yaşadıkları zorlukları anlatmayı deneyecekler.

Atlas Zedeler Adalet Platformu, yarın yapacakları ziyaretle ilgili şu açıklamayı yaptı:

Bizler AtlasGlobal Havayolları çalışanları olarak, on aydan fazla süren haklarımızı alma mücadelemize hiç azmimizi kaybetmeden devam ediyoruz.

Bir önceki buluşmamızda mücadelemizin şiddetini artıracağımızı söyledik. Yalnız bizi değil, ailelerimizi de üzmeye ve eziyet etmeye devam eden Murat ERSOY ailesinin de acılarımızı duymak isteyeceğini düşünerek, 01 Ekim 2020 günü saat 13:00’de, Murat Ersoy ve ailesinin evine giderek, geçirdiğimiz süreci ve Ersoy ailesine yaşadıklarımızı anlatmak, bir sonraki süreçte direniş alanımızı belirlemek amacıyla toplanıyoruz.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Atlaszede
 30 Eylül 2020 Çarşamba 19:57
Cumartesiye ertelenmiş. Daha kalabalık olacağız.
 Atlaszede
 30 Eylül 2020 Çarşamba 19:24
MErsoy; hakkımı son kuruşuna kadar alacağım. Bunu aklından çıkarma.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule