MENÜ
İstanbul 12/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÇÜRÜMEYE TERKEDİLDİ
Türkiye'den
27 Eylül 2020 Pazar 13:27

ÇÜRÜMEYE TERKEDİLDİ

Trabzon Havalimanı’na inişinin ardından pistten çıkan uçak, tırlarla taşındığı Trabzon'un Yomra ilçesinde çöp ve moloz yığınları arasında çürümeye terk edildi

Ankara-Trabzon seferini yaparken 13 Ocak 2018 akşamı Trabzon Havalimanı’na iniş yaptığı sırada pistten çıkan yolcu uçağı kazanın ardından tırlarla taşındığı Trabzon’un Yomra ilçesindeki pazar yerinde çöp ve moloz yığınları arasında çürümeye terk edildi.

Dönemin Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu tarafından ’Millet Kıraathanesi’ yapılacağı vaadiyle ilçeye getirilerek pazar yerine bırakılan uçak çöpler arasında adeta çürümeye yüz tutarken, geçen 21 aya rağmen akıbetinin ne olacağı hala bir netlik kazanmadı. Yerel seçimler sonrası göreve gelen Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ise daha önceki açıklamalarında uçağın başlarına bela olduğunu belirterek birçok proje üzerinde çalıştıklarını ancak akıbeti konusunda kesin karar vermediklerini ifade ederken, son olarak uçak ile ilgili çalışmaların kısa zamanda sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi.

İHA

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mustafa Turan
 28 Eylül 2020 Pazartesi 12:21
Milletin parasını böyle olmayacak işlere belediye olarak çare çürük etmeyin . Var ise bir ışletmeci talibi yardımcı olun yapsın işletsin olmuyor ise çağırın hurdacıları oksijenle parçalayıp hurda olarak satılsın gitsin
 Veli
 27 Eylül 2020 Pazar 15:53
Eskiden karayollarında kaza yapan otobüslerin şirket isimleri alelacele kapatılırdı. Pegasus uçağına da aynısı yapılmış:))
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule