MENÜ
İstanbul 10/17
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANTALYASPOR'A HEDİYE
Türkiye'den
24 Mart 2021 Çarşamba 12:18

ANTALYASPOR'A HEDİYE

Corendon Airlines, Fraport TAV Antalyaspor’a Ziraat Türkiye Kupası finaline ulaşma anısına özel bir takım uçağı hazırladı

Corendon Airlines, Fraport TAV Antalyaspor’a Ziraat Türkiye Kupası finaline ulaşma anısına özel bir takım uçağı hazırladı. Dış yüzey tasarımı tamamen Antalyaspor logosu ve renkleriyle kaplanan Boeing 737-800, Fraport TAV Antalyaspor kafilesini Beşiktaş ile oynayacakları final maçına da uçuracak. Ayrıca Antalyaspor uçağı Corendon Airlines’ın Avrupa seferlerinde de kullanılarak Antalyaspor’un amblemini uluslararası hava sahasında ve havalimanlarında dalgalandıracak.

“Antalyaspor’un başardıklarıyla gurur duyuyoruz”

Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde çok büyük heyecan duyduklarını söyleyen Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yıldıray Karaer hazırlanan özel uçakla ilgili duygularını şu şekilde dile getirdi:

“Fraport TAV Antalyaspor ile olan iş birliğimiz yaklaşık 2 yıldır güçlü bir şekilde devam ediyor. Kendileriyle yaptığımız ortak çalışmaların sadece Türkiye ile sınırlı olmadığını ve Avrupa çapında ses getirdiğini görüyoruz. Kendileri ilk günden bu yana bizi gururlandırıyor. Biz de bu mutluluğumuzu göstermek adına, takımımızın Ziraat Türkiye Kupası finaline çıkması vesilesiyle özel bir takım uçağı hazırlamak istedik. Filomuzdan bir uçağı, tamamen Antalyaspor logosu ve kulüp renkleriyle kapladık. Ortaya çıkan çalışmadan da çok mutluyuz. Final maçı seyahatini bu uçakla yapacak oyuncularımıza güç ve enerji vereceğimize inanıyoruz. Fraport TAV Antalyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda elde ettiği bu başarıda emeği geçen tüm yönetici, antrenör, sporcu ve kulüp çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Final maçındaki sonuç ne olursa olsun Corendon Airlines ailesi, Antalyaspor ile gurur duyuyor.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule