MENÜ
İstanbul 10/17
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
OLASI DEPREME HAZIRLIK
Türkiye'den
23 Mart 2021 Salı 16:10

OLASI DEPREME HAZIRLIK

İstanbul Havalimanı Mart ayı Güvenlik Komisyonu Toplantısı Mülki İdare Amiri İlker Haktankaçmaz başkanlığında gerçekleştirildi

İstanbul Havalimanı Mart ayı olağan Güvenlik Komisyonu Toplantısı, video konferans aracılığıyla İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri İlker Haktankaçmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, İstanbul Havalimanı'nda görev yapan resmi ve özel kurum/kuruluş yöneticileri katıldı.

Olası deprem için alınacak önlemler konuşuldu

Toplantıda İstanbul Havalimanı'ndaki genel güvenliğe ilişkin konuların yanı sıra depreme hazırlık çalışmaları kapsamında bir dizi karar alındı. 17 Ağustos 1999 yılındaki deprem sırasında yurtdışından uçakla Atatürk Havalimanı’na gelen yardımların dağıtımı ve sevki sırasındaki yaşanan sorunların benzerinin yaşanmaması adına İGA öncülüğünde tüm kamu kurumlarının ve diğer paydaşlarını katılımıyla en ince ayrıntısına kadar hazırlanan deprem eylem planı ele alındı. Kurumların ve paydaşların görüşlerine açılan taslak, gelecek görüşlere göre son halini alacak. Her türlü detayın düşünüldüğü eylem planında havalimanında operasyonların aksamadan devam etmesi ve gelen yardım ekiplerinin enkaz bölgelerine sevk edilmelerine ilişkin koordinasyon değerlendirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule