MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANNE BRANSON'A VEFA
Dünyadan
12 Ocak 2021 Salı 20:44

ANNE BRANSON'A VEFA

Virgin Atlantic şirketi, 8 Ocak günü vefat eden patronları Richard Branson'un annesi Evette Huntley Branson'u bir İnstagram paylaşımıyla andı

Evette Huntley Branson, Virgin Şirketler Grubu’nun kurucusu ve CEO’su Richard Branson’un annesi… Anne Branson 8 Ocak günü 97 yaşında vefat etti. Bir hayırsever, çocuk refahı savunucusu olarak İngiltere’de iyi tanınan ve sevilen Evette Huntley Branson’un vefatının ardından Virgin Atlantic şirketinin Instagram hesabından bir paylaşımda bulunuldu ve patronlarının annesiyle ilgili bilgiler paylaşıldı.

100 sterline satılan kolye

Evette Branson, 1984 yılında kurulan Virgin Atlantic’ten desteğini hiç kesmedi. Hatta Anne Branson, bir kolyesini 100 sterline satarak ilk işini kuran oğlu Richard’a vermiş ve girişimciliğinin önünü açmış.

Evette Branson gençlik yıllarından beri girişimci olmuş ve çok aktif bir hayat sürmüş. Planör dersleri almış, 2. Dünya Savaşı sırasında Kadın Kraliyet Donanmasına katılmış, 81 yaşında Fas'ta Eve Branson Vakfı'nı kurmuş ve 94 yaşında BM Barış İçin Kadınlar Derneği'nden Başarı Ödülü almış.

Virgin Atlantic şirketi yönetimi, bir efsane ve ilham kaynağı olarak niteledikleri Evette Branson’a bu paylaşımla vefa gösterdi.

Kemal AKMAN-Chicago

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule