MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AİRBUS’TA KADINLAR MATİNESİ
Türkiye'den
8 Şubat 2018 Perşembe 17:47

AİRBUS’TA KADINLAR MATİNESİ

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine'de restarunat olarak hizmet veren Airbus A340 tipi uçak kadınlar matinesine ev sahipliği yaptı

Türk Hava Yolları'nda uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan Airbus A340 tipi yolcu uçağı, girişmciler tarafından alınıp, 2016 yılında Burhaniye'ye getirildi.

Airbus A340 tipi yolcu uçakları, halen dünyadaki birçok hava yolu şirketi tarafından uluslararası uçuşlarda kullanılırken, Burhaniye’de kafe- restoran olarak hizmet veriyor. Edremit Körfezi’ni İzmir ve Çanakkale’ye bağlayan E-87 Karayolu üzerinde, Koca Seyit Havalimanı karşısında bulunan restoran uçak, yerli ve yabancı turistin de ilgisini çekiyor.

Özel olarak düzenlenen çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapan yolcu uçağı, son olarak kadınlar matinesine ev sahipliği yaptı. İşletmeci, kadınların gösterdiği yoğun ilgiden memnun kaldı.

Kadınlar da yolcu uçağında düzenlenen gün nedeniyle farklı bir atmosferde yeni bir heyecan yaşamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Restoran uçakta düzenlenen kadınlar matinesinde yaklaşık 150 kadın, gün boyu canlı müzik eşliğinde eğlenme fırsatı buldu. 

Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)-

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule